Ford Geneva 2016- Ford Fiesta ST200, Ford Kuga SYNC 3, Ford GT

in categoria Comunicat de presa

KÖLN, Germania, 29 februarie 2016 – Modelul sport compact Ford Fiesta ST este pe punctul de a deveni și mai sportiv.

Ford va dezveli astăzi, înaintea Salonului Auto de la Geneva un model nou Ford Fiesta ST200 care oferă cu 10% mai multă putere și 20% mai mult cuplu, 200 CP și 290 Nm de la un motor pe benzină EcoBoost de 1,6 l special calibrat.

Cea mai puternică Fiesta produsă vreodată, Fiesta ST200 va accelera de la 0-62 mph (0-100 km/h) în 6,7 secunde și va prezenta specificații exclusiviste care includ exterior unic Storm Grey, jante din aliaj negru mat prelucrate distinctiv și detalii speciale ale interiorului.

Producția modelului Fiesta ST200 începe în iunie, primele livrări către clienți fiind așteptate imediat după această dată.

„Modelul Fiesta ST este iubit cu adevărat de proprietari și critici. Versiunea ST200 duce această mașină specială pentru șoferi la un nou nivel de putere și performanță” a spus Joe Bakaj, Vicepreședinte, Dezvoltare Produs, Ford Europa. „Cred că este un viitor model clasic în devenire.”

Tot la Geneva vor fi expuse noul Ford Kuga – care își face debutul european la Salonul Auto – dar și versiunile de stradă și de curse ale „supercar-ului” Ford GT, una lângă alta pentru prima dată în Europa.

 

 

Leave a Comment