FORD FOCUS RS
Aspect fara compromis. Performanta epica. Emblema legendara. Aceasta este o masina nascuta din obsesia pentru proiectarea de precizie si tehnologia pentru condus, precum si din pasiunea pentru sporturile cu motor.
FORD FOCUS RS
Aspect fara compromis. Performanta epica. Emblema legendara. Aceasta este o masina nascuta din obsesia pentru proiectarea de precizie si tehnologia pentru condus, precum si din pasiunea pentru sporturile cu motor.

350 CP, viteza maxima de 266 km/h si acceleratie laterala de 1 g.

Motorul EcoBoost de 2,3 litri cu care este dotat noul Focus RS prezinta statistici impresionante.

Toate versiunile sunt imbunatatite cu o serie de tehnologii avansate pentru performanta, inclusiv Tractiune integrala Ford Performance, Controlul demarajului, Moduri de condus selectabile…

Cat despre designul si stilul masinii, acestea vorbesc de la sine.

Control maxim la viraje

Tractiunea integrala (AWD) Ford Performance cu control dinamic al vectorului de cuplu de torsiune asigura o acceleratie laterala de peste 1 g, plus aderenta exceptionala si manevrabilitate de inalta precizie atunci cand faci virajele in forta.

Sistemul foloseste seturi duble de ambreiaj, controlate electronic, pentru a ajuta la echilibrarea cuplului motorului intre rotile din spate, pentru a se potrivi tipului de carosabil si conditiilor de condus. Aceasta tehnologie inteligenta iti permite, de asemenea, sa te bucuri de drifturi cu supravirare controlata atunci cand te afli pe pista.

Tehnologie avansata pentru motoare EcoBoost de 2,3 litri

Tehnologia revolutionara ce sta la baza motorului EcoBoost de 2,3 litri incorporeaza injectie directa de combustibil, sistem de distributie dual (admisie-evacuare) si turbocompresor cu canal dublu.

Toate ajustate si calibrate in mod specific pentru noul Focus RS, iar rezultatul este: putere maxima de 350 CP si cuplu maxim de 440 Nm (470 Nm supraalimentat).

Reactia excelenta la treptele de viteza inferioare este secondata de o tractiune puternica in intervalul de mijloc. Iar intervalul superior cu turatie libera este setat la limita maxima de 6.800 rpm.

Pentru mai mult de patru decenii, divizia europeana a Ford Motor Company a luat modele de serie si și le-a transformat în monștri de performanță. Operand fără constrângerile care ingrădeau mașinile producție de serie, echipa RS a folosit în mod diferit o varietate de mijloace tehnice, printre care, pentru a enumera doar câteva: injectie multipunct, supraalimentarea sau tracțiunea integrală, în numele luptei pentru mai multă putere. Folosind noul RS 2016 AWD ca motiv de sărbătoare, vă prezentăm o privire înapoi la toate modelele RS care au deschis calea.

O PREZENTA IMPOZANTA,
O IMAGINE PUTERNICA

Aspectul noului Focus RS a fost dictat de performanta si promovat de stil.

O grila superioara indrazneata si un difuzor frontal adanc imbunatatesc aerodinamica. Aripile coborate si deschiderile mari de pe laterale alimenteaza conductele pentru racirea franelor. Iar difuzorul spate si spoilerul de acoperis sporesc forta descendenta.

Fara nicio indoiala, este vorba de un design avangardist, executat cu un scop.

O CABINA PROIECTATA IN JURUL TAU

De indata ce intri in noul Focus RS, vei sti ca ai patruns intr-un spatiu ce iti este dedicat tie, soferului.

Aseaza-te confortabil pe scaunele sport Recaro si observi cum toate indicatoarele si comenzile sunt amplasate perfect; volanul este echilibrat in mod ideal; fiecare dotare are rolul de a iti imbunatati experienta generala.

Cu cusaturi tematice albastre, specifice stilului RS, si cu detalii executate cu atentie de jur imprejur, senzatia de sofisticare nu este data doar de performantele masinii.

PROIECTAT PENTRU STIL. CONSTRUIT PENTRU PERFORMANTA.

Alege jante din aliaj bine gandite si atragatoare, cu 20 de spite sau 5×2 spite. Unele vin chiar cu pneuri speciale pentru pista.*

O IMAGINE UIMITOARE IN ORICE CULOARE

Alege culoarea in care crezi ca arata cel mai bine noul Focus RS.

Sportiv si sofisticat, atat pe dinafara, cat si pe dinauntru

Scaunele au fost proiectate pentru a iti oferi cel mai bun nivel de sustinere si confort. De asemenea, poti personaliza cabina RS intr-unul dintre cele trei stiluri disponibile. Cu detalii Nitrous Blue specifice modelului RS.