Tipuri de Garantie Ford

Fie că ai un Ford nou sau unul folosit, vrem să facem experienţa ta de proprietar cât mai plăcută şi lipsită de griji. De aceea gama noastră extinsă de garanţii oferă servicii şi suport pentru a se potrivi nevoilor tale individuale. Astfel încât tu să te poţi bucura de drum şi lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot restul.

Garanţie autovehicule noi

Jantă Ford Mondeo

Garanţia de bază

Garanţia noastră de producător Ford asigură o utilizare fără griji a vehiculului tău pe o perioadă de până la doi ani. Toate reparaţiile sunt făcute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, dacă vinzi autoturismul tău Ford, garanţia este transferabilă – un beneficiu adiţional real pentru noul proprietar.

Garanţia pentru piese de schimb

Garanţia pentru piese de schimb

Neste Automotive foloseste numai piese de schimb Ford pentru reparaţiile acoperite de garanţie. Aceste piese îndeplinesc standardele noastre stricte de calitate şi siguranţă, ceea ce înseamnă că performanţa şi valoarea Fordului tău nu vor fi afectate.

Garanţia pentru vopsitorie

Garanţia pentru vopsitorie

Garanţia ta pentru suprafeţele vopsite începe şi se termină odată cu garanţia ta de bază Ford. Verifică cartea de service a vehiculului tău (denumită formal Ghid de Garanţie & Service) pentru a afla perioadele de garanţie ale vehiculului tău.

Garanţia anti-perforare

Garanţia anti-perforare

Caroseria ta Ford este garantată împotriva perforării dinspre interior timp de până la 12 ani (în funcţie de model). Pentru a menţine această garanţie, supune Fordul tău la verificări regulate ale caroseriei şi a vopselei (care pot fi combinate cu inspecţiile de service) după cum este descris în cartea de service.

Asistenţă Ford

Asistenţă Ford

În cazul unei defecţiuni sau dacă vehiculul tău nu porneşte, serviciul de Asistenţă Ford îţi stă la dispoziţie pentru ajutor în aproape toate ţările Europei. Este nevoie doar de un apel telefonic şi ajutorul va veni – fie că ai nevoie de reparaţii gratuite la faţa locului, remorcare, un vehicul de schimb, cazare pe timp de noapte, ajutor pentru a ajunge acasă sau oricare altul din serviciile noastre. Verifică cartea de service a vehiculului tău (denumită formal Ghid de Garanţie & Service) pentru perioadele de asigurare ‘Asistenţă Ford’ ale vehiculului tău.

FordProtect
Cu FordProtect poţi beneficia de garanţie extinsă pentru vehiculul tău nou Ford.
FordProtect
Vehiculul tău Ford a fost construit ca să dureze. Tocmai de aceea, îţi poţi extinde garanţia pentru vehiculul nou cu 2 ani în limita a 150.000 km sau cu 3 ani în limita a 100.000 km, în funcţie de varianta FordProtect aleasa, beneficiind de:
 • Gratuitate, timp de până la 4 ani, (2 ani garanţie standard + 2 ani garanţie extinsă) / respectiv 5 ani, (2 ani garanţie standard + 3 ani garanţie extinsă) pentru următoarele reparaţii:
  • Management motor
  • Management sistem alimentare combustibil
  • Sistem de răcire
  • Ambreiaj, exceptând kitul de reparaţie ambreiaj
  • Volantă
  • Convertor de cuplu
  • Sistem de frânare, exceptând plăcuţe, discuri şi tamburi
  • Suspensia faţă şi butucul de roată
  • Suspensia spate şi butucul de roată
  • Sistem de încălzire şi climatizare
  • Sistem electric, exceptând bateria
  • Convertor catalitic
  • Elemente mecanice ale scaunelor
 • Nicio surpriză neplăcută – o singură plată;
 • Reparaţii în caz de pană ori ajutor pentru a ajunge la destinaţie, în 32 de ţări europene.

*FordProtect nu acoperă următoarele consumabile sau elemente supuse uzurii normale şi accentuate precum şi distrugerea accidentală: Caroserie, vopsea, geamuri, scaune, ornamente interioare, sistemul de evacuare, plăcuţe de frână, discuri de frână, filtre de polen, suspensia McPherson, bujii, siguranţe, amortizoare, ştergătoare, baterii, filtre de aer, filtre de ulei, tambur frână, baterii de vehicule, roţi / anvelope, becuri, curele, filtre carburant, disc ambreiaj.

Descarcă aici lista de preţuri pentru programele FordProtect : Retail – 2 + 3 ani / 100.000 km, respectiv Flote – 2 + 2 ani / 150.000 km

garantia12

Descriere

Programul FordGaranţia12 a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele dumneavoastră privind utilizarea autovehiculului fără griji. Aceasta garanţie acoperă valoarea reparaţiilor (costurile pieselor de schimb şi manopera) efectuate de dealerii / reparatorii autorizaţi Ford, în limitele stabilite în Certificatul FordGaranţia12.

Garantia este valabilla si in Europa, incluzand si serviciul de asistenta rutiera, ce asigura fie remedierea defectiunii la locul incidentului, fie tractarea autovehiculului pana la cel mai apropiat dealer Ford. De asemenea, are o durata de 12 luni sau pana la prima revizie obligatorie programata de unitatea reparatorare Ford autorizata, in conformitate cu specificatiile producatorului (primul termen atins).

Eligibilitate

Vehiculele eligibile de a intra în acest program sunt toate autovehiculele marca Ford cu masa maximă admisă mai mică de 3,5t, comercializate in Europa si înregistrate în România, ce au maxim 9 ani vechime de la data primei înmatriculări, fără însă a depăşi 200.000 Km reali rulaţi. Vehiculele trebuie să fie funcţionale şi să nu prezinte defecţiuni ale componentelor mecanice sau electrice la includerea în garanţie. Vehiculele cărora li s-au identificat defecţiuni ale componentelor mecanice sau electrice, pot fi incluse în garanţie doar dacă au fost remediate toate defecţiunile identificate.
Detalii cu privire la componentele acoperite de Ford Garanţia 12 puteţi găsi in Carnetul Ford Garantia12* de mai jos.
Acest Carnet descrie termenii garanţiei şi responsabilităţile generale ale proprietarului. Vă rugăm să le consultaţi cu atenţie.

Transferabilitate

FordGaranţia 12 aparţine autovehiculului, reprezentând un serviciu suplimentar oferit noului proprietar, în ipoteza în care vă decideţi să vindeţi autovehiculul.

Vă recomandăm să informaţi noul proprietar cu privire la importanţa respectării recomandarilor Ford cu privire la efectuarea reviziilor şi lucrărilor de service. Pentru ca FordGaranţia 12 să rămână în vigoare, noul proprietar trebuie să informeze orice dealer autorizat Ford despre schimbarea proprietarului.

Menţiune: Garanţia îşi pierde valabilitatea dacă autovehiculul este vândut unui vânzător comercial de automobile şi/sau prin intermediul unui al treilea vânzător comercial intermediar.

 

Pentru a remedia defectiunile survenite in perioada de valabilitate a FordGarantia 12 – si acoperite de acest produs – puteti apela la orice dealer / reparator autorizat Ford.

Pentru a vă menţine dreptul la reparaţii în perioada de garanţie (pentru Programul FordGaranţia12) , întreţinerile service trebuie să fie conforme cu recomandarea producătorului autovehiculului şi să fie efectuate exclusiv de un dealer / reparator autorizat din reţeaua naţională Ford România.

 

Componentele acoperite de program (PDF)

Detalii despre asistenţa rutieră inclusă (PDF)

*Carnet Ford Garantia 12

 

**Pentru a va asigura ca vizualizati ultimele informatii, va rugam sa apasati Ctrl+F5 pentru a incarca cele mai noi date