Promotie Ford Custom Kombi 8+1 Locuri

Descoperiti promotia Ford Custom Kombi:

Spatiu pentru familii mari, 8+1 locuri

Dobanda preferentiala 1.99% prin Ford Leasing

4 ani garantie fara limita de kilometri!

Ford Custom Kombi sau suficient loc pentru ca 9 persoane sa calatoreasca in conditii de confort.  Scaunele flexibile din spate ofera 30 de configuratii diferite pentru scaun / bagaje, cu o versiune L2 cu ampatament lung pentru o capacitate de depozitare si mai mare.

O noua serie de motoare, Ford EcoBlue 2.0 TDCI, imbunatateste puterea si cuplul. Cu toate acestea motoarele sunt mai prietenoase cu mediul inconjurator si mai eficiente ca oricand din punct de vedere al combustibilului.

Cu o serie de caracteristici de siguranta extinse, un rating maxim de 5 stele Euro NCAP si tehnologii inteligente ce fac condusul mai usor, spatiosul Tourneo Custom poate fi cea mai buna alegere pentru a-ti transporta familia, prietenii si bagajele lor.

 

Solicitați ofertă

Nume (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon pentru a fi contactat (optional)

Mesaj

 

Oferta de preţ pentru „Promotie Ford Tourneo Custom” de 20.290 Euro + TVA este valabilă pentru Ford Tourneo Custom Kombi 310 SWB L1H1, 8 locuri pasageri,  motorizare 2,0l TDCI ECOBLUE, 105CP, M6, aer conditionat fata, pilot automat, radio USB, pentru achiziţiile efectuate de catre persoane juridice.

Pentru detalii despre promotie Ford Transit si pentru alte modele ale gamei Ford vă rugăm să contactati departamentul de vanzari: vanzari@neste.ro

Pentru a fi informat permanent de promoţiile noastre vă rugăm să vă înscrieti la Newsletter.