Vă prezentăm NOUL FORD MONDEO

Promotie Ford Mondeo

Stilul elegant, impunator si ultramodern creeaza un profil dinamic, o declaratie impunatoare ce exprima performanta si eficienta noului model. Imbinand designul sofisticat si inteligent, cu executia precisa si tehnologiile de ultima ora, noul Mondeo duce experienta de condus la un nou nivel. Profitati de aceasta promotie Ford Mondeo si vizitati pagina Ford MONDEO.

Design – Acesta este un vehicul conceput pentru a impesiona. In plus, forma si stilul masinii au fost adaptate pentru a conferi acesteia rezistenta minima la inaintare, maximizand astfel economia de combustibil.

Performanta – Gama de motoare disponibile pentru noul Mondeo asigura performante excelente. Iar suspensiile imbunatatite, impreuna cu o serie de tehnologii inteligente, iti ofera controlul absolut asupra acestei puteri rafinate. Rezultatul: manevrabilitate de inalta precizie in orice situatie.

Siguranta – Cel mai recent model Mondeo a primit deja calificativul maxim de cinci stele din partea celei mai prestigioase organizatii independente din Europa in materie de siguranta: Euro NCAP. Masina este dotata cu multe tehnologii Ford care in trecut au fost premiate de Euro NCAP pentru inovatii in domeniul sigurantei. Iar aceasta masina este prima din gama Ford care va fi echipata cu centuri de siguranta cu airbag incorporat, pentru locurile exterioare din spate. Descopera mai jos mai multe despre acestea.

Solicitați ofertă

Nume (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon pentru a fi contactat (optional)

Mesaj

Oferta Promotie Ford Mondeo Titanium 2.0TDCi 150CP – 19.500Euro +TVA este valabila pentru companii ( persoane juridice) in limita stocului disponibil. Echiparea pentru aceasta promotie este Titanium cu pachet de navigatie si vopsea Blazer Blue. Pentru detalii suplimentare despre promotie, pentru specificatia completa a masinii din promotie si  pentru alte modele ale gamei Ford vă rugăm să contactati departamentul de vanzari:vanzari@neste.ro

Vizitati pagina de prezentare a modelului Ford Mondeo.

Completati oferta cu accesorii originale Ford pentru Ford Mondeo aici.

Pentru a experimenta noul Ford Mondeo, inscrieti-va la un test drive.

Pentru a fi informat permanent de promoţiile noastre vă rugăm să vă înscrieti la Newsletter.