Promotii Piese Ford

Protejati si pastrati valoarea masinii dumneavoastră investind doar in piese de origine Ford. Incercati Promotiile Piese Ford si gama de accesorii Ford pentru o experienta originala Ford.

Solicitați ofertă piese schimb

Nume (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon pentru a fi contactat (optional)

Mesaj

Traim intr-un oras foarte aglomerat, astfel ca senzorii de parcare Xvision va pot scuti de multe neplaceri.

Promotia speciala senzori parcare Xvision:

Senzori de parcare Xvision – accesoriu Ford – fata: 759 Ron ( TVA si manopera incluse)

Senzori de parcare Xvision – accesoriu Ford – spate: 599 Ron ( TVA si manopera incluse)

*promotia este valabila in limita stocului disponibil pentru o gama larga de modele Ford

Suport schiuri Thule®* Deluxe 727

Pentru 6 perechi de schiuri sau 4 snowboard-uri, blocabile, cu înălţime reglabilă, pot fi utilizate pentru toate profilurile de transport de bază, greutate 3.3 kg Vă rugăm să ţineţi cont de: Capacitatea de încărcare a acoperişului autovehiculului dvs. este limitată. Pentru o capacitate maximă de încărcare a acoperişului vă rugăm să verificaţi manualul de utilizare al autovehiculului dumneavoastră.

doar 449* lei

Xvision (SCC)* Kit încălzitor scaun pentru scaun

 

Elemente de încălzire puternice, din fibră de carbon, pentru perna scaunului şi spătar. Temperatura ajustabilă în poziţiile joasă sau înaltă, putere de ieşire de max. 90 W. Instalare nu este posibilă pentru autovehiculele unde husele scaunelor sunt lipite de căptuşeala din spumă a scaunelor. Vă rugăm să contactaţi dealerul Ford pentru detalii suplimentare.

doar 449* lei
pentru un scaun

doar 899* lei
pentru două scaune

Bare transversale

 

Montaţi orice accesoriu aveţi nevoie pentru necesităţile dvs. de transport. Barele pentru plafon au fost configurate pentru a se potrivi unui model specific Ford şi se pot bloca pentru protecţia anti-furt. În funcție de modelul potrivit autovehiculului tău pot fi necesare suplimentar bare sau șine longitudinale– dacă nu sunt montate din fabrică.

doar 620* lei
Pentru B-MAX, Fiesta, EcoSport, C-MAX

doar 699* lei
Pentru Focus, Mondeo, S-MAX, Galaxy

Cuva pentru portbagaj

 

Covorasele Ford pentru portbagaj anti-alunecare personalizate, va protejeaza portbagajul si au o suprafata anti-alunecare durabila, din cauciuc, care asigura aderenta eficienta.

doar 365* lei

Pentru
• Fiesta din 11/2012
• EcoSport din 10/2013
• C-MAX din 04/2015 | C-MAX 11/2010 – 03/2015
• Focus din 09/2014 | Focus 01/2011 – 08/2014
• S-MAX 03/2010 – 12/2014
• Mondeo 09/2010 – 08/2014 | Mondeo 03/2007 – 08/2010
• Mondeo din 09/2014
• S-MAX din 06/2015

Denumire
Pret
osram
Faruri de ceaţă Osram
Soluţie nouă 2-în-1: lămpi de ceaţă cu LED de la Osram la care ai şi funcţie de faruri de zi. 5 ani de garanţie oferită de Osram! Lentile protejate împotriva coroziunii. Tehnologie cu LED de înaltă calitate.

799 RON

Suport pentru bicicleta Thule ProRide 598
Suport pentru bicicletă Thule ProRide 591
Suport confortabil cu auto-ajustare, pentru cadre de până la 80 mm, se poate utiliza pentru toate profilele suporturilor de bază, greutate 4 kg, capacitatea maximă de încărcare de 20 kg.

430 RON

bare transversale
Set bare transversale Ford

Montează orice accesoriu de care ai nevoie. Fiecare set de bare transversale de acoperiş a fost configurat pentru a se potrivi unui model specific Ford şi se poate bloca pentru protecţia anti-furt.

*TVA INCLUS, in limita stocului disponibil

Pentru a vizualiza promotiile Motorcraft, accesati link-ul de mai jos:

Colectia pasionatilor de articole marca Ford!

Aveti in vene sange albastru-Ford? Pasiunea pentru mostenirea lui Henry merge dincolo de masina? Atunci trebuie sa incercati colectia Ford Lifestyle. Va oferim o gama de produse variate de o calitate superioara din care iti poti alege preferatul.

TRICOURI FORD, DIVERSE MODELE, INCEPAND DE LA 55 LEI, TVA INCLUS:
SEPCI FORD DIVERSE MODELE, INCEPAND DE LA 50 LEI, TVA INCLUS:
CEAS FORD RED EDITION, 150 LEI, TVA INCLUS:
CEAS FORD GT DESIGN, 300 LEI, TVA INCLUS:
BRICHETA MOTORCRAFT, 15 LEI, TVA INCLUS:
BRICHETA MUSTANG, 21 LEI, TVA INCLUS:

Piese originale Ford – precizie si calitate deosebita

Piesele mecanice si cele din domeniul electric sunt proiectate si obtinute utilizand cele mai moderne tehnologii. Pentru piesele de tinichigerie, presele si modulele de ambutisare sunt identice cu cele folosite la constructia vehiculelor, deci forma si dimensiunile pieselor de schimb originale Ford se potrivesc perfect cu cele montate initial pe masina. Exista pe piata piese contra-facute care se „potrivesc” pe autovehiculele Ford. Ele nu ofera gradul de siguranta necesar si pot duce la accidente neprevazute.

Durabilitate sporita

De exemplu, piesele de caroserie sunt protejate impotriva coroziunii prin urmatorul procedeu: dupa o curatare foarte atenta, placile de otel de inalta calitate sunt pre-tratate intr-o baie de fosfat de zinc, iar apoi sunt grunduite cu un aparat electro-catodic, utilizand un procedeu de imersiune testat.

Garantie recunoscuta Ford

Piesele de schimb originale Ford satisfac cele mai inalte standarde de calitate, fiecare dintre acestea beneficiind de garantia acordata de firma Ford in cazul montarii in atelierele de service Ford autorizate.

Disponibile in orice moment

Depozitele noastre detin o gama variata de piese de schimb. De asemenea, suntem conectati on-line la centrul de distributie a pieselor Ford, ceea ce permite obtinerea rapida a oricarei piese componente care nu se afla in stoc, cu conditia ca piesele sa fie pe stocul furnizorului extern.

Pentru detalii suplimentare contactati departamentul Piese Neste Automotive

Aveti o afacere in domeniu auto (magazine de piese, service) ?

Departamentul de Contracte Speciale Piese al Neste Automotive ofera posibilitatea unui parteneriat in domeniu prin cotatii de preturi speciale, livrare de piese sau programe de identificare a pieselor. Pentru mai multe informatii va rugam apelati Departamentul de Contracte Speciale Piese :

contractespecialepiese@neste.ro

Tel. fix : 031.425.55.96

Mobil : 0756.164.175

 

CUVA PORTBAGAJ (diverse modele)

Pret – Incepand de la 185 RON (T.V.A. inclus)