EXPERIENTA TA FORDmidabila INCEPE AICI!

Solicita Test Drive.

Completeaza formularul cu datele personale, apoi trimite-ne cererea si in cel mai scurt timp, vei fi contactat de un reprezentant Ford pentru a stabili împreună data test drive-ului.

Nume:

Prenume:

Adresa:

Telefon fix:

Telefon mobil:

E-mail:

Varsta:

Selecteaza modelul de care esti
interesat *:

Preferinte personale

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC Neste Automotive SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este gestiunea economico-financiara, imbunatatirea activitatii si a gradului de satisfactie a clientilor nostri, precum si activitati de marketing.
Va aducem la cunostinta ca nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare pentru activitatile mai sus mentionate si pentru a va putea tine la curent cu activitatea noastra si cu noile produse si servicii comercializate. Refuzul dvs. ne pune in imposibilitatea de a va face orice fel de comunicari.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator (SC Neste Automotive SRL) si sunt comunicate in relatiile comerciale, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC Neste Automotive SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra, in calitate de client al Neste Automotive sau al retelei de distributie Neste Automotive, vor fi transferate in Ungaria, din motive de gestiune economico-financiara.Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.