Descoperiti gama de vehicule comerciale Ford ca sa descoperiti partenerul cel mai bun pentru afacerea dumneavoastra. Indiferent de dimensiunea si volumul de marfa ( de la 1.9 la 20 metri cubi), sau tipul de serviciu prestat, exista un vehicul comercial Ford potrivit.

ford transit courier

Ford Courier Van 1.9mc

Capabil, fiabil şi foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, la fel ca toate utilitarele Transit. Acesta este noul Transit Courier.

Ford Connect Van 2.9 – 3.6mc

Compact şi rezistent, Transit Connect este pus pe treabă. Sub exteriorul stilat şi îndrăzneţ se află toate standardele modelului Transit.

Ford Custom Van 5.3 – 8.3mc

Noul Transit Custom stabileşte punctul de referinţă pentru eficienţă şi spaţiu de încărcare, vă îmbunătăţeşte productivitatea şi va face o impresie notabilă asupra clienţilor dumneavoastră.

Ford Transit Van 9.5 – 15.1mc

Este, de mult timp, sinonim cu “vehicul comercial”. Acum, Ford Transit Euro 5 devine sinonim şi cu “economie de combustibil”!

Ford TRANSIT AUTOSASIU

Trei variante de ampatament; patru variante de lungime; tracţiune faţă, spate sau integrală; o gamă vastă de motorizări – cu siguranţă veţi găsi modelul cel mai potrivit pentru afacerea dumneavoastră.

Ford Transit Minibus ( 17+1 locuri )

Poate transporta 9, 12, 15 sau 17 pasageri într-un interior spaţios, aerisit, modern şi sigur.

Ford Custom Tourneo ( 8+1 locuri )

Noul Tourneo Custom ofera spaţiu considerabil şi confort pentru până la nouă persoane, totul completat de un design exterior nou şi stilat.

Ford RANGER

Noul Ford Ranger a fost testat fără pic de milă – aşa că este pregătit pentru orice provocare la care îl supuneţi.

Cea mai usoara cale pentru a gasi vehiculul comercial pentru nevoile tale.Indiferent ce ti-ai dori, cu siguranta vei gasi in gama Ford exact ceea ce cauti- vehicule comerciale Ford. Te invitam să faci cunostinta cu Noua Gama de modele Ford Transit! Indiferent de incarcatura pe care o transporti sau de tipul afacerii tale, te poti baza oricand pe unul din modelele Ford din noua gamă Ford Transit si poti alege intre tipul de tractiune care se potriveste cel mai bine