FORD TRANSIT
CUSTOM
FORD TRANSIT
CUSTOM
FORD TRANSIT
CUSTOM
FORD TRANSIT
CUSTOM

61

FORD TRANSIT
CUSTOM
FORD TRANSIT
CUSTOM
FORD TRANSIT
CUSTOM

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM
Van-ul internaţional al anului 2013

Noul Transit Custom stabileşte punctul de referinţă pentru eficienţă şi spaţiu de încărcare, vă îmbunătăţeşte productivitatea şi va face o impresie notabilă asupra clienţilor dumneavoastră. Prin urmare, îşi merită pe deplin prestigiosul premiu de autoutilitară internaţională a anului. Modelul de dimensiuni medii din noua noastră gamă Transit, Transit Custom obţine cea mai bună economie de combustibil din clasa sa, datorită, în principal, tehnologiilor ECOnetic de economisire a combustibilului, precum funcţia Auto-Start-Stop şi Încărcarea Regenerativă Inteligentă. Interiorul său confortabil şi durabil vă va ușura ziua de lucru – în special datorită cabinei, care funcţionează ca un birou mobil. Transit Custom este, de asemenea, lider de clasă la spaţiu de încărcare. Şi indiferent dacă alegeţi autoutilitara, autoutilitara cu cabină dublă, sau Kombi, puteţi beneficia de numeroase tehnologii avansate, inclusiv comanda vocală Ford SYNC şi sistemul de conectivitate MP3/iPod şi telefon.

Aflaţi mai multe informații despre Transit Custom: Experienta la volan pe care o oferă, Performanta si eficienta sa, Utilitatea si costurile, nivelurile de Siguranta şi securitate şi Design.

Aspect contemporan şi confort excepţional

Noul Transit Custom îmbină stilizarea contemporană a exteriorului cu un nivel de confort interior la care nu v-aţi aştepta într-un vehicul comercial. Atât interiorul, cât şi exteriorul sunt concepute avându-se în vedere aspectul practic şi funcţionalitatea. Aruncaţi o privire mai jos.
Exterior

4523

Interior

678

Pentru o zi de lucru mai puţin stresantă şi cu mai multă conectivitate

Tehnologia Transit Custom elimină o parte din stresul de zi cu zi datorat lucrului, prin simplul fapt că face condusul mai puţin stresant – în special în zonele urbane. Pentru a vă face viaţa şi mai uşoară, cabina funcţionează ca un birou mobil, cu numeroase zone de depozitare inteligente şi o masă pliabilă, ideală pentru laptop. Iar comanda vocală Ford SYNC vă menţine în legătură cu ceilalţi (prin intermediul telefonului mobil) şi bine dispus, cu opţiunea handsfree. Chiar şi scaunul şoferului este complet reglabil, precum şi noul volan, pentru a vă permite să găsiţi poziţia de condus cea mai confortabilă.
Tehnologii
Modelul Transit Custom beneficiază de numeroase caracteristici avansate concepute pentru a face condusul pe cât posibil mai puţin solicitant.

Transit Custom - camera

Deplasare în marşarier mai uşoară cu ajutorul camerei video pentru vizualizare spate
Stâlpi opritori, tomberoane, ziduri joase . . . camera video pentru vizualizare spate vă arată tot ce se află în spate pe un ecran integrat în oglinda retrovizoare. Nu doar că vă ajută să vedeţi lucruri pe care probabil le-ați fi omis, dar vă ajută, de asemenea, să parcaţi, afişând linii virtuale pentru a vă ghida chiar şi în cele mai înguste spaţii. Pentru un plus de confort, aceasta se activează automat când selectaţi treapta de marşarier. Camera video pentru vizualizare în spate este disponibilă ca dotare opţională cu Avertizarea de menţinere a benzii (consultaţi pagina despre Siguranţă şi Securitate).

Transit Custom - parcare

Parcări mai puțin stresante datorită senzorilor de parcare
Senzorii de parcare (opţionali) vă ajută să determinaţi distanţa dintre vehiculul dumneavoastră şi orice fel de obstacol din faţa sau din spate. Când aceştia detectează un obiect, emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiaţi mai mult de obstacol. Această dotare este concepută pentru a vă ajuta să parcaţi cu mai multă încredere.

Transit Custom - faruri

Manevrare mai uşoară pe timp de noapte
În timpul nopţii, când trebuie să faceţi un viraj strâns, modelul Transit Custom vă ajută cu o dotare nouă de iluminare a virajelor (opţional). Aceasta se activează la o viteză sub 30 km/h, când volanul este învârtit sau semnalizatoarele sunt folosite. Lumina de viraj, poziţionată deasupra farului, se activează automat pentru a ilumina partea corespunzătoare a drumului, ajutându-vă să o vedeţi clar. Astfel, este mai uşoară efectuarea oricărei manevre.

Transit Custom - Interior

Călătorii mai puţin obositoare și mai economice
Tempomatul prevăzut cu dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi autoutilitara în limita de viteză prestabilită de către dumneavoastră. Vă poate ajuta să economisiţi combustibil, să reduceţi situaţiile de depăşire a vitezei şi, la fel ca toate sistemele de control al vitezei, să menţineţi viteza.
Confort
Designul inteligent, interiorul bine realizat şi tehnologia de ultimă oră se îmbină pentru a vă face munca mai confortabilă, mai convenabilă şi mai conectată pentru şoferul modelului Transit Custom.

Transit Custom - Ford SYNC

Ford SYNC – tehnologie handsfree avansată

Cu sistemul de comandă vocală Ford SYNC, puteţi controla muzica şi efectua şi prelua apeluri, fără a folosi mâinile, pur şi simplu folosind doar comenzile vocale intuitive. De exemplu, trebuie doar să rostiţi comanda „Sună acasă” pentru ca sistemul să apeleze acasă (presupunând, desigur, că „Acasă” este în lista dumneavoastră de contacte). Vă va citi cu voce tare până şi mesajele text primite pe telefonul mobil.

SYNC vă permite, de asemenea, să redaţi melodii de pe un dispozitiv USB sau MP3/iPod sau să redaţi muzică în flux de pe telefonul mobil, utilizând acelaşi tip de comenzi vocale simple. Ceea ce înseamnă că puteţi să ţineţi mereu mâinile pe volan şi să priviţi în continuare la drum.

O altă dotare importantă este Asistenţa de urgenţă. Cu condiţia ca telefonul dumneavoastră mobil să fie conectat la SYNC, această tehnologie îl poate folosi pentru a apela serviciile de urgenţă, dacă detectează că aţi fost implicat într-un accident.

Transit Custom scaun incalzit

Noile scaune faţă mai confortabile
Scaunul şoferului este complet reglabil, împreună cu volanul, astfel încât puteţi găsi poziţia de condus ideală. Există şi o cotieră încorporabilă, în timp ce suportul reglabil pentru zona lombară şi scaunele încălzite sunt opţionale. Mai exact, în timp ce asigură standarde de durabilitate aferente vehiculelor comerciale, scaunele sunt concepute pentru a fi la fel de confortabile ca cele dintr-un autoturism. Prin urmare, fie că folosiţi o autoutilitară pentru călătoriile lungi sau deplasările frecvente pe distanţe scurte, vă veţi bucura de o zi mai relaxantă în scaunul de birou.

Transit Custom - depozitare

Tot ce aveţi nevoie pentru a lucra de pe drum
Cabina modelului Transit Custom are numeroase dotări care să vă asiste în viaţa profesională. Dacă alegeţi un scaun dublu pentru pasagerii din faţă, de exemplu, scaunul central este echipat cu o masă pliabilă suficient de mare pentru un laptop sau o planşetă cu o clemă pentru hârtii. Veţi beneficia, de asemenea, de un spaţiu de depozitare lider de clasă: un spaţiu de depozitare ascuns sub scaunul dublu pentru pasagerii din faţă, care oferă un spaţiu cu un volum de 93 de litri; un compartiment ascuns în bord pentru telefonul mobil sau pentru MP3/iPod (inclusiv o priză de 12 volţi); un torpedo unde se pot agăţa dosare A4; şi bineînţeles, câteva suporturi de sticlă şi de pahare.

Transit Custom - navigatie

Și mai multe funcții de divertisment
O gamă largă de echipamente avansate de divertisment şi de informare încorporate în maşină, inclusiv un pachet de nivel superior de radio DAB, CD, port USB, afişaj multi-funcţional, navigaţie pentru întreaga Europă, cameră video pentru vizualizare spate, Ford SYNC şi un montaj sofisticat al difuzoarelor.

Stergatoare automate

Ştergătoare cu senzori de ploaie
Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Puteţi alege unul dintre cele şase niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să intre în acţiune. Ştergătoarele cu senzor de ploaie sunt disponibile ca dotare opţională cu farurile automate.

Transit Custom

Faruri care se aprind automat la nevoie
Modelul Transit Custom are senzori care detectează lumina ce scade în intensitate şi activează farurile cu acţionare automată, fapt ce asigură un plus de siguranţă şi facilitează deplasările pe înserat. Acestea se activează, de asemenea, automat atunci când intraţi într-un tunel. Farurile automate sunt disponibile ca dotare opţională cu ştergătoarele cu senzor de ploaie.

Transit Custom - parbriz

Uitați de racletă cu parbrizul încălzit Quickclear
Apăsaţi pur şi simplu un buton, iar elementele de încălzire integrate vor îndepărta rapid gheaţa sau zăpada în locul dumneavoastră. (disponibil ca dotare opţională).

Transit Custom

Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme
Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a autoutilitarei, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru că Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu veţi mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar.

Transit Custom - oglinzi

Oglinzile laterale pliabile automat scad riscul de deteriorare
Oglinzi laterale opţionale pliabile electric prin apăsarea unui buton, pentru a evita deteriorările accidentale. Acestea sunt, de asemenea, încălzite, pentru a vă asigura o vedere clară la temperaturi foarte scăzute, cu repetitoare (indicatoare) de semnal laterale.

Tourneo Custom - far

Fază lungă automată vă ajută să vedeţi fără a-i orbi pe ceilalţi
O funcţie utilă pentru deplasările pe timp de noapte, faza lungă automată comută temporar la fază scurtă atunci când detectează trafic din sens opus sau un alt autovehicul în faţă, pentru a nu-i orbi pe ceilalţi şoferi. Ulterior, aceasta revine automat la faza lungă, asigurând vizibilitate maximă. Faza lungă automată este disponibilă ca dotare opţională cu Avertizarea de menţinere a benzii (consultaţi Pagina despre Siguranţă şi Securitate).

Lider de clasă la spaţiu de încărcare

Ford Transit şi-a câştigat reputaţia pentru capacitate şi aspect practic. Noul Transit Custom porneşte de la acest principiu, beneficiind de numeroase dotări de design ingenioase şi practice care vă ajută să lucraţi mai uşor şi mai eficient – de la spaţiu de încărcare lider de clasă (şi acces la acest spaţiu tot lider de clasă), la un portbagaj integrat unic. La fel de important, vehiculul este, de asemenea, realizat astfel încât să menţină costul de întreţinere la un nivel minim, cu intervale de service cele mai bune din clasa sa, la 50.000 de km sau la doi ani. Prin urmare, Transit Custom nu vă va scuti doar de agitaţia din timpul zilei de muncă, ci vă va ajuta să economisiţi sume considerabile de bani pe termen lung.
Spatiu de incarcare
Transit Custom - spatiu
Spațiu unic de încărcare şi depozitare
Transit Custom are o dotare unică ce este concepută pentru a-i extinde spaţiul de încărcare. Un perete despărţitor pe toată înălţimea şi lăţimea desparte zona de încărcare de cabina pasagerilor, iar acest perete despărţitor este prevăzut cu un panou ce poate fi rabatat la nivelul podelei. Acest lucru înseamnă că puteţi încărca articole cu o lungime maximă de 3 m prin uşile din spate în zona de încărcare extinsă sub scaunele duble pentru pasageri, chiar şi în cazul versiunii cu ampatament scurt. Această dotare inteligentă vă permite să păstraţi echipamentele de valoare în vehicul, în loc să le aşezaţi la vedere pe plafon.

Transit Custom - alarma

Portbagajul de acoperiş integrat îmbunătăţeşte confortul, economia de combustibil şi reduce zgomotul
Un portbagaj de acoperiş unic, inovator, care se rabatează complet atunci când nu este utilizat. Pe lângă faptul că scăpaţi de corvoada montării şi demontării unui portbagaj convenţional, acesta vă permite să treceţi mai uşor pe sub obstacole mai mici de 2 m (cu excepţia modelului cu masă brută de 3.300 kilograme). De asemenea, vă ajută să economisiţi combustibil prin reducerea rezistenţei la înaintare şi vă oferă o experienţă de şofat mai silenţioasă, prin reducerea zgomotului produs de vânt.

Transit Custom - spatiu

Cel mai mare spaţiu de încărcare şi de acces din clasa sa
Spaţiul de încărcare al modelului Transit Custom este lider de clasă în ceea ce priveşte toate cele trei dimensiuni: lungime de încărcare, lăţime de încărcare (de la un pasaj de roată la altul) şi înălţimea utilizabilă din interior. Prin urmare, poate transporta cu uşurinţă scânduri standard de 8’ x 4’, aşezate pe o parte sau plate, pe podea, trei europaleţi şi obiecte lungi de până la 3 m, datorită zonei sale de depozitare unice. Pe scurt, această autoutilitară oferă un spaţiu de încărcare uriaş, de 6 metri cubi, cu perete despărţitor montat – iar aceasta este doar versiunea cu ampatament scurt (L1). Ampatamentul lung (L2) oferă 6,8 metri cubi. Accesul la spaţiul de încărcare este de asemenea neegalat, întrucât Transit Custom are cea mai mare deschidere de încărcare laterală în rândul vehiculelor de acest tip, înălţime de deschidere lider de clasă şi nivelul de acces spate cel mai jos. Uşile glisante au, de asemenea, un mecanism de verificare ce le menţine deschise în siguranţă pentru încărcare.

Transit Custom podea

Protecţie special concepută pentru planşeul de încărcare
O căptuşeală a planşeului de încărcare uşor de curăţat înseamnă că nu trebuie să montaţi propria husă. Acest planşeu de mare capacitate vă permite să împingeţi înăuntru şi să trageţi afară cu uşurinţă bunurile, face mai rapidă şi mai uşoară curăţarea şi vă ajută să menţineţi valoarea reziduală a autoutilitarei dumneavoastră.

Transit Custom - lumini LED

Iluminat îmbunătăţit pentru o încărcare mai uşoară şi mai sigură
Faruri LED opţionale puternice şi eficiente din punct de vedere energetic pentru zona de încărcare atunci când lucraţi în condiţii cu iluminat slab. Acestea reprezintă o altă inovaţie simplă și totuşi practică.

Transit Custom - practic

Sisteme de ancorare a încărcăturii mai practice și mai sigure
Punctele de fixare sunt, de obicei, montate în podea. Dar poate fi greu de ajuns la ele când doriţi să vă fixaţi încărcătura. Prin urmare, Transit Custom are punctele de fixare poziţionate imediat deasupra podelei, pe peretele lateral al spaţiului de încărcare. Acest lucru lasă podeaua liberă de obstacole, facilitând accesul, elimină murdăria şi permite menţinerea unei căptuşeli noi și curate, pentru podeaua de încărcare. Puncte suplimentare de fixare sunt prevăzute la înălţimea taliei şi a umerilor, încorporate în structura vehiculului, iar fiecare poate suporta o greutate considerabilă de 30 kg de încărcătură.
Cost de utilizare

Transit Custom

Cele mai bune intervale de service
Transit Custom este echipat cu un motor diesel Duratorq avansat, excepțional de economic, durabil şi fiabil. Componentele supuse uzurii normale au fost, de asemenea, concepute să reziste mai mult timp fără a necesita activităţi de întreţinere. Astfel, intervalele de service sunt stabilite la 50.000 km sau la doi ani.

12 ani garantie antiperforare

Ești mai liniștit cu garanţia anti-perforare
Transit Custom beneficiază de o garanţie anti-perforare suficient de lungă, de 12 ani.

Performanţă, economie de combustibil şi manevrare tipice unui autoturism

Transit Custom este dotat cu un motor diesel care poate oferi performanţă şi economie în diferite combinaţii. Pentru a vă asigura că puterea de sub capotă se traduce într-un şofat plin de satisfacţii, controlat, au fost depuse toate eforturile pentru a oferi cea mai bună manevrare posibilă. În acelaşi timp, o gamă variată de tehnologii ECOnetic asigură faptul că performanţa autoutilitarei este eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, pe cât posibil, având emisii minime de CO2. Pentru o eficienţă maximă, există o gamă largă de modele ECOnetic cu opţiunea de ampatament scurt (L1) sau de ampatament lung (L2) şi 2.700 kg, 2.900 kg sau 3.100 kg GVM (greutatea brută a vehiculului).
Motorizari

Noul Transit Custom vă permite să alegeţi puterea de care aveţi nevoie şi nivelul de economie a consumului de combustibil. Puteţi fi sigur că există o combinaţie care întruneşte cerinţele muncii dumneavoastră într-un mod perfect.
Active city stop


Transit Custom - motor dieselUn motor diesel puternic și eficient din punct de vedere al consumului de combustibil

Transit Custom este disponibil cu un motor diesel Duratorq de 2,2 litri avansat şi economic, ce are transmisie manuală cu şase viteze şi tracţiune pe faţă.

Există trei niveluri de capacitate dintre care puteţi alege: 100 CP/310 Nm, 125 CP/350 Nm sau 155 CP/385 Nm. Indiferent de nivelul ales, cuplul şi cuplul livrat sunt ambele îmbunătăţite, astfel încât vehiculul să ofere suficientă putere, indiferent dacă este încărcat sau nu – chiar şi când se pune în mişcare.

Combinat cu tehnologiile Ford ECOnetic, motorul reduce costul de întreţinere, reduce impactul autoutilitarei asupra mediului şi îndeplineşte standardele stricte ale clasei de emisii Euro Stage V.

Manevrabilitate
Transit Custom combină deplasarea şi manevrabilitatea la care este lider de clasă, şi precizia de direcţie cu stabilitatea şi controlul remarcabile în condiţii de încărcare completă. Mai exact, oferă o experienţă la volan la fel de plăcută ca în cazul autoturismelor Ford.

Transit Custom - sasiu

Plăcere controlată cu un şasiu reglat corespunzător
Un şasiu reglat meticulos, semnificativ consolidat atât la axul din spate, cât şi la cel din faţă, oferă niveluri excelente de stabilitate şi control. Beneficiul este sporit, datorită caroseriei ultra-rigide.

Transit Custom - aderenta

Aderenţă maximă pentru și mai mult control
Controlul vectorului de cuplu de torsiune culege informaţii privind suprafaţa de rulare de 100 de ori pe secundă. (Aceasta înseamnă de 33 ori mai repede decât o clipire din ochi.) Cu ajutorul acestor informaţii, acesta echilibrează puterea transmisă la nivelul fiecăreia dintre cele două roţi din faţă. Acest lucru maximizează aderenţa şi îmbunătăţeşte manevrabilitatea, ajutându-vă să parcurgeţi virajele şi zonele şerpuite ale drumului.
Economie
Transit Custom obţine cea mai bună economie de consum din clasa sa. Modelul ECOnetic are un consum de 6 l/100 km, iar emisiile de CO2 au nivel redus de 159 g/km*. La fel ca motorul economic în sine, o gamă de tehnologii ECOnetic se combină pentru a obţine aceste cifre, care îl fac lider de clasă.

Transit Custom - Ford SYNC

Folosiţi mai puţin combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop
Atunci când autoutilitara este staţionară, cum ar fi la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opreşte automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum aerul condiţionat şi radioul) şi îl reporneşte în momentul în care sunteţi gata să vă puneţi din nou în mişcare. Acest sistem este extrem de eficient dacă vă deplasaţi preponderent în oraş, condiţii în care consumul de combustibil poate fi redus cu până la 10% (mediu urban).

Incarcare regenerativa

Un mod mai inteligent de a reîncărca bateria
Spre deosebire de sistemele convenţionale, sistemul de Încărcare regenerativă inteligentă reîncarcă bateria doar atunci când este nevoie şi, ori de câte ori este posibil, evită realizarea acestei operaţiuni atunci când apăsaţi pedala de acceleraţie. Acest lucru poate reduce şi mai mult consumul de combustibil şi nivelul de emisii.

Transit Custom - economie

Controlul acceleraţiei vă ajută să conduceţi mai economic
Această dotare opţională inovatoare controlează rata de accelerare a modelului Transit Custom dacă este fără încărcătură sau parţial încărcat. Prin urmare, este posibil să reduceţi consumul de combustibil cu până la 15%, în funcţie de stilul dumneavoastră obişnuit de a conduce. Tehnologia vă poate ajuta, de asemenea, să reduceţi nivelul de uzură şi de deteriorare a motorului, a frânelor şi a cauciucurilor, printre altele.

Transit Custom - indicatoare

Indicator ce semnalează momentele optime din punct de vedere al consumului pentru schimbarea vitezelor
Un indicator luminos de pe panoul de bord vă indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru o eficienţă maximă a consumului de combustibil. Aceasta reprezintă o modalitate simplă şi eficientă de a asigura deplasări cât mai economice.

Noi niveluri de protecţie

Transit Custom stabileşte noi standarde pentru un vehicul comercial în ceea ce priveşte protecţia pasagerilor săi şi a încărcăturii sale. Beneficiază de mai multe tehnologii sofisticate de asistenţă a şoferului pentru a-l ajuta în situaţii potenţiale de risc, inclusiv o tehnologie care poate apela serviciile de urgenţă în caz de accident. Dispune de dotări de siguranţă, de la stabilitate şi sisteme de frânare avansate (care se reglează în funcţie de încărcătură) la caroserie extrem de rezistentă. Beneficiază, de asemenea, de sisteme de securitate, precum un sistem centralizat de închidere, un transponder electronic avansat şi două alarme de ultimă generaţie dintre care puteţi alege.

Sisteme de asistenta

Ford SYNC

 Asistenţă de urgenţă în cazul unui accident
În eventualitatea puţin probabilă a unui accident, funcţia premiată de Asistenţă de urgenţă a sistemului Ford SYNC este declanşată de activarea unui airbag sau de întreruperea pompei de combustibil. Atâta timp cât telefonul mobil este conectat la SYNC, această funcţie poate efectua un apel direct la Serviciile de urgenţă prin intermediul telefonului, oferind acestora informaţii esenţiale, cum ar fi coordonatele GPS, oferindu-vă în acelaşi timp posibilitatea să vorbiţi cu operatorii Serviciilor de urgenţă. Funcţia Asistenţă de urgenţă a primit premiul de „Cea mai bună inovaţie mobilă în domeniul auto sau utilităţi” în cadrul Premiilor Global Mobile, ediţia 2012.

Transit Custom - control

Un plus de control în cazul pornirilor din rampă
Sistemul de asistență la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util atunci când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.

Transit Custom

Un sistem avansat care vă ajută să păstraţi banda de mers
Dacă detectează faptul că începeţi să părăsiţi accidental banda, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii vă avertizează imediat printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. (Puteţi seta vibraţiile la unul dintre cele trei niveluri de sensibilitate).

Transit Custom

Sistem ce vă avertizează atunci când detectează că sunteți obosit
Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă detectează că deveniţi mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză. Ford a câştigat un premiu prestigios Euro NCAP Advanced pentru această tehnologie.
Transit Custom - stop frana
Un sistem de avertizare a celor din spate, la frâne bruște
Lumina de frânare de urgenţă (EBL) aprinde automat luminile de frână pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi brusc.
Siguranta

Euro NCAP

Siguranţă de 5 stele pentru a vă proteja
Transit Custom este prima şi singura autoutilitară din segmentul său care a obţinut o evaluare maximă de 5 stele din partea prestigioasei organizaţii din domeniul siguranţei, Euro NCAP.

Transit Custom ESP

ESP pentru menţinerea controlului asupra autovehiculului, indiferent de condiţii
Controlul electronic al stabilităţii (ESP) monitorizează constant deplasarea autoutilitarei. Acesta detectează devierile de la traseul ales, ca în cazul în care autovehiculul începe să derapeze, şi corectează automat poziţia pe drum a autovehiculului, ajutându-vă să menţineţi controlul asupra acestuia. Tehnologia contribuie, de asemenea, la reducerea distanţei de frânare în caz de urgenţă.

Transit Custom - control

Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură
Sistemul de control adaptiv al încărcăturii (LAC) ajustează Controlul electronic al stabilităţii în funcţie de starea modelului Transit Custom, încărcat sau neîncărcat. Acest lucru asigură control şi stabilitate în toate condiţiile de încărcare.

Transit Custom

Protecţie continuă împotriva răsturnării
Reducerea efectului de răsturnare (ROM) monitorizează modelul Transit Custom şi permite identificarea condiţiilor de condus periculoase care ar putea duce la răsturnarea autoutilitarei. În acel moment, sistemul declanşează ESP pentru a controla viteza şi pentru a redobândi stabilitatea.

Transit Custom - remorca

Menţinerea în siguranţă a remorcii, pe banda de rulare
Funcţia de asistare a balansării remorcii (TSA) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza noului Transit Custom până când problema dispare, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Practic, sistemul încetineşte vehiculul reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.

Transit Custom - control

Aderenţă maximă cu efort minim
Sistemul avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi vă asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează şi reglează constant puterea de la nivelul roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi sau deceleraţi.

Transit Custom ABS

Frânare mai sigură, cu încărcătură sau fără
Transit Custom combină un sistem de frânare cu anti-blocare roţi (ABS) şi o tehnologie de distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), care balansează efortul de frânare între faţă şi spate, în funcţie de existenţa sau nu a unei încărcături. Rezultatul este o frânare eficientă şi stabilitate de direcţie, în special la frânarea în viraj mediu, şi oprire pe distanţe scurte îmbunătăţită, indiferent de condiţii.
Transit Custom - sistem frane
Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă
Sistemul de asistenţă la frânarea de urgență (EBA) ajută Transit Custom să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi sporeşte automat această presiune, dacă este cazul.Pentru a reduce distanţa de oprire, sistemul de intensificare hidraulică spate oferă o presiune de frânare suplimentară pe frânele spate în timpul opririi de urgenţă, atunci când sistemul ABS este activat.

Transit Custom - airbag

Sistem îmbunătăţit de airbaguri
Transit Custom este disponibil cu airbaguri pentru şofer și pasageri, laterale și de tip cortină şi un sistem de activare îmbunătăţit.

Transit Custom

Protecţie maximă cu o caroserie extrem de rezistentă
Transit Custom este primul model Transit cu o caroserie din oţel cu bor ultra-rezistent. Borul şi alte oţeluri rezistente sau ultra-rezistente reprezintă peste 40% din caroserie, inclusiv piesele celulei de siguranţă a pasagerilor. Aceasta face ca vehiculul să fie extrem de uşor şi rezistent la impact. Designul caroseriei a fost, de asemenea, optimizat, folosindu-se peste 4.500 de simulări pe computer şi 30 de teste de impact complet asupra vehiculului.
Securitate

Transit Custom - inchidere

Un sistem mai sigur de închidere centralizată de la distanță
Transit Custom are un sistem de închidere a portierelor de la distanţă ca dotare standard. Iar acest sistem de închidere este mai sigur ca niciodată. Acest lucru se datorează faptului că puteţi deschide o portieră individual, fără a le deschide în mod automat şi pe celelalte. Celelalte portiere rămân închise în mod sigur, până când activaţi un comutator de pe portiera şoferului. Mai exact, puteţi folosi acest comutator pentru a controla închiderea şi deschiderea tuturor portierelor vehiculului.

Transit Custom

Încuietori de uşi protejate împotriva efracţiei
Toate încuietorile portierelor sunt protejate cu o armătură anti-efracţie pentru a împiedica spargerea lor prin găurire sau dăltuire.

Transit Custom - cheie

 Un transponder avansat asigură o închidere centralizată de două ori mai sigură
Un nou transponder tip briceag face de două ori mai dificil furtul unui Transit Custom, deoarece transmiţătorul din interior are două canale – ceea ce înseamnă că unui hoţ îi este, practic, imposibil să dubleze sau să copieze cheia. Acest transponder reîncărcabil este, de asemenea, rezistent la spargere şi la apă, pentru a face faţă solicitărilor mediului de lucru.

Transit Custom - perete otel

Peretele despărţitor integral din oţel descurajează tentativele de furt
Un perete despărţitor din oţel pe toată înălţimea şi pe toată lăţimea previne accesul hoţilor la conţinutul spaţiului de încărcare prin spargerea autoutilitarei. Acţionează, de asemenea, ca dotare de siguranţă, portejându-vă împotriva impactului cu încărcătura sau cu uneltele în caz de accident.
Transit Custom - alarma
Două opţiuni de sisteme avansate de alarmă
Transit Custom este disponibil cu un sistem de alarmă de perimetru opţional, care se declanşează dacă portierele sau capota sunt deschise cu forţa. Un sistem de alarmă Thatcham categoria 1, mai sofisticat, este, de asemenea, disponibil. Acesta se activează automat în momentul în care încuiaţi vehiculul şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă vehiculul este ridicat sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru.

Transit Custom - alarma

O alarmă de rezervă, independentă
Un dispozitiv sonor de siguranţă al bateriei reprezintă un sistem suplimentar, secundar de alarmă care este furnizat împreună cu opţiunea de alarmă Thatcham. Acesta va emite un semnal sonor în momentul în care alarma este declanşată. Acesta are propria baterie, aşa că se va activa chiar dacă cineva deconectează bateria.

Alegeţi stilul de caroserie potrivit pentru afacerea dumneavoastră

Noul Transit Custom este disponibil în trei stiluri de caroserie (Autoutilitară, Autoutilitară cu dublă cabină si Kombi), cu două ampatamente şi o varietate de opţiuni de încărcătură utilă pentru spaţiul de încărcare lider de clasă. Acest lucru înseamnă că puteţi alege combinaţia perfectă pentru afacerea dumneavoastră. Există numeroase opţiuni în ceea ce priveşte nivelurile de finisare ale fiecărei caroserii, plus numeroase opţiuni de dotare. Pentru dotări şi mai specializate, Grupul nostru special de operaţii vehicule vă poate oferi o gamă variată, pornind de la culorile caroseriei la sistemele de încărcare interioare comandate. Aflaţi mai multe despre spaţiul de încărcare aici.
Autoutilitara
Autoutilitara Transit Custom este un autocamion, cu un perete despărţitor pe toată înălţimea şi lăţimea (satinat sau nesatinat), care separă spaţiul de încărcare de cabină, şi cu opţiunea de a alege două sau trei scaune în faţă. Puteţi specifica portiere glisante simple sau duble şi puteţi alege uşi spate cu balamale sau un haion.
Opţiuni ampatament

Transit Custom L1

(L1) Ampatament scurt
(L1) Ampatament scurt (SWB): 2,93 m (lungime totală 4,97 m)

Transit Custom - L2 van

(L2) Ampatament lung
(L2) Ampatament lung (LWB): 3,3 m (lungime totală 5,34 m)
Opţiuni greutate brută vehicul (kg)

Greutatea brută a vehiculului (GVM) este greutatea maximă a autoutilitarei atunci când este complet încărcată.

Aceasta variază de la 2.500 kg la 3.325 kg pentru a oferi o sarcină utilă între 683 kg şi 1.414 kg.

Înălţime plafon
Disponibil în prezent cu o singură înălţime de plafon, Transit Custom oferă o înălţime internă de încărcare de 1.406 mm.
Capacitate de remorcare
În funcţie de motor şi de GVM, Transit Custom poate remorca două tone, complet încărcat.
Autoutilitara cu dubla cabina
La fel ca în cazul autoutilitarei, puteţi alege două sau trei scaune în rândul din faţă. În plus, autoutilitara cu cabină dublă oferă un rând montat suplimentar de trei scaune, în spatele rândului din faţă. Apoi, un perete despărţitor fix separă cel de-al doilea rând de scaune de spaţiul de încărcare.
Opţiuni ampatament

Transit Custom L1

(L1) Ampatament scurt
(L1) Ampatament scurt (SWB): 2,93 m (lungime totală 4,97 m)

Transit Custom L2

(L2) Ampatament lung
(L2) Ampatament lung (LWB): 3,3 m (lungime totală 5,34 m)
Opţiuni greutate brută vehicul

Greutatea brută a vehiculului (GVM) este greutatea maximă a autoutilitarei atunci când este complet încărcată.

Aceasta variază de la 2.700 kg la 3.325 kg pentru a oferi o sarcină utilă între 776 kg şi 1.305 kg.

Înălţime plafon
Disponibil în prezent cu o singură înălţime de plafon, Transit Custom oferă o înălţime internă de încărcare de 1.406 mm.
Capacitate de remorcare
În funcţie de motor şi de GVM, autoutilitara cu cabină dublă Transit Custom poate remorca până la 1,9 tone, complet încărcată.
Kombi
Transit Custom Kombi este deosebit de adaptabil . Mai exact, acesta oferă peste 30 de aranjări diferite ale scaunelor. Are acelaşi sistem de scaune spate flexibile, dar un rând suplimentar de trei scaune. Cu toate scaunele montate, puteţi transporta până la nouă persoane. Scaunele pot fi rabatate şi răsturnate pentru a ocupa mai puţin spaţiu. Este rapid şi uşor de creat un spaţiu de încărcare generos: trebuie doar să rabataţi unul sau toate spătarele şi să împingeţi scaunele în faţă, până ce ajung în spatele celui de-al doilea rând. Sau, dacă preferaţi, puteţi demonta complet scaunele, oferindu-vă spaţiu de încărcare maxim.
Opţiuni ampatament

Transit Custom L1

(L1) Ampatament scurt
(L1) Ampatament scurt (SWB): 2,93 m (lungime totală 4,97 m)

Transit Custom L2

(L2) Ampatament lung
(L2) Ampatament lung (LWB): 3,3 m (lungime totală 5,34 m)
Opţiuni greutate brută vehicul

Greutatea brută a vehiculului (GVM) este greutatea maximă a autoutilitarei atunci când este complet încărcată.

Aceasta variază de la 3.100 kg la 3.325 kg pentru a oferi o sarcină utilă între 886 kg şi 1.417 kg.

Înălţime plafon
Disponibil în prezent cu o înălţime de plafon, Transit Custom oferă o înălţime internă de încărcare de 1.406 mm.
Capacitate de remorcare
În funcţie de motor şi de GVM, Transit Custom Kombi poate remorca până la 1,8 tone, complet încărcat.

Care este modelul potrivit pentru dumneavoastră?

Posibilitatea de a alege nivelurile de putere ale motorului, finisajele interioare şi nivelurile de dotare înseamnă că există un model Transit Custom adecvat pentru afacerea şi pentru bugetul dumneavoastră. Aveţi cinci opţiuni dintre care să alegeţi: Modelul de bază Transit Custom, apoi Transit Custom Trend, Limited, Sport şi ECOnetic. Faceţi-vă o idee despre care ar fi mai potrivit pentru dumneavoastră, aruncând o privire asupra rezumatului de mai jos al caracteristicilor cheie ale fiecărui model – reţineţi însă că puteţi, de asemenea, să adăugaţi la dotarea standard opţiuni şi pachete de opţiuni.

Dacă vă interesează deja un model anume, consultaţi promoţiile noastre actuale sau vizitaţi cel mai apropiat dealer pentru cele mai bune oferte disponibile.

De asemenea, puteţi să descărcaţi o listă de preţuri actualizată sau să comandaţi o broşură cu noul Transit Custom.

Transit Custom
Până şi modelul nostru de bază este bine echipat. Vedeți mai jos dotările principale.

Transit Custom - Exterior

Dotări principale

Exterior

Oglinzi care elimină unghiurile moarte şi lămpi de semnalizare laterale integrate
Apărătoare de noroi faţă şi spate
Bară de protecţie din piese multiple pentru faţă şi spate
Jante din oţel de 15″” sau 16″” pe 330 de modele
Faruri cu stingere întârziată
Portieră glisantă laterală pentru pasageri
Faruri cu lumini de zi
Sistemul de alimentare fără buşon Ford Easy-Fuel
Sistem de stabilizare a remorcii (standard atunci când un vehicul Ford este dotat cu bară de remorcare)
Controlul vectorului de cuplu de torsiune
Controlul tracţiunii
Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă
Avertisment de frânare de urgenţă
Controlul electronic al stabilităţii
Reducerea efectului de răsturnare
Sistem de control adaptiv al încărcăturii
Asistenţă la pornirea în rampă
Încărcare regenerativă inteligentă
Sistem de management al bateriei

Transit Custom - Interior

Interior

Transmisie cu 6 trepte de viteză
Sistem de închidere centralizată cu transponder de la distanţă, rezistent la spargere
Conector AUX
Computer de bord
Sistemul de informare a şoferului Eco Mode (pentru vehiculele produse începând cu februarie 2013)
Geamuri faţă electrice
Scaun pentru şofer, reglabil în 8 direcţii, cu cotieră
Două suporturi pentru sticle de 2 litri
Torpedo pentru depozitare dosare A4
2 prize de alimentare de 12 volţi
Suport de tichet de parcare/rovinietă
Scaun dublu pentru pasageri faţă cu pernă care se poate ridica şi spaţiu de depozitare sub scaun
Lumini spaţiu de încărcare
Perete despărţitor din oţel pe toată lăţimea, conform DIN/ISO, cu posibilitatea de încărcare
Bucle de fixare conforme DIN/ISO
Compartiment de depozitare cu priză de alimentare şi mufă MP3 deasupra panoului de bord
Volan reglabil pe înălţime şi adâncime
Indicator pentru schimbarea treptei de viteză

Întrebaţi dealerul dumneavoastră care sunt pachetele de dotări şi dotările separate disponibile pentru Transit Custom

ECOnetic
Dacă puneţi accentul pe vehiculul cel mai eficient şi cel mai economic pentru afacerea dumneavoastră, acest model este dotat cu gama noastră de tehnologii ECOnetic, în mod standard.

Transit Custom - Exterior

Motor Duratorq TDCI de 100 CP/310 Nm şi 2,2 l, clasa Euro V, special calibrat cu un Raport final de transmisie (FDR) de doar 3,94 pentru îmbunătăţirea economiei
Auto-Start-Stop
Dispozitiv reglabil de limitare a vitezei la 110 km/h (70 mph)
Jante din aliaj de 16″
Capace de roată integrale
Controlul accelerării
Trend
Bucuraţi-vă de confortul suplimentar şi de tehnologiile care vă fac ziua de muncă mai ușoară.

Transit Custom Trend

Dotări cheie (în plus faţă de Transit Custom)

Exterior

Capace de roată integrale
Faruri cu halogen stil proiector cu faruri fixe pentru viraje
Bară de protecţie frontală de culoarea caroseriei
Faruri de ceaţă
Oglinzi electrice şi încălzite
Ştergătoare de parbriz cu senzor de ploaie
Faruri automate

Transit Custom Trend

Interior

Tempomat cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei
Scaun pentru şofer, reglabil în 8 direcţii cu reglare în zona lombară şi masă pliabilă
Radio cu afişaj multifuncţional si conectivitate USB, Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă şi redare audio în flux, comenzi audio de la distanţă pe volan şi patru difuzoare faţă
Volan şi manetă schimbător îmbrăcate în piele
Parbriz încălzit
Torpedo care poate fi închis
Senzor lichid de parbriz

Întrebaţi dealerul dumneavoastră care sunt pachetele de dotări şi dotările separate disponibile pentru Transit Custom Trend.

Sport
Elementele de design remarcabile, tehnologiile în favoarea confortului şi a comodităţii şi securitatea suplimentară conferă un sentiment general de calitate superioară.

Transit Custom - Limited

Dotări cheie (în plus faţă de Trend)

Exterior

Ornamente laterale de culoarea caroseriei
Bară de protecţie faţă şi spate de culoarea caroseriei
Mânere portieră şi haion de culoarea caroseriei
Jante din aliaj de 16″” cu piuliţe antifurt roţi
Oglinzi pliabile electrice de culoarea caroseriei

Transit Custom - Limited

Interior

Radio Ford DAB cu SYNC şi patru difuzoare faţă, afişaj multifuncţional de 3,5″, Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă şi redare audio în flux, conectivitate USB şi comenzi audio pe volan
Alarmă Thatcham de categoria 1
Scaun încălzit pasager faţă
Reostat de reglare a iluminării tabloului de bord
Aer condiţionat

Întrebaţi dealerul dumneavoastră care sunt pachetele de dotări şi dotările separate disponibile pentru Transit Custom Trend

Limited
Patru aspecte sport, finisaj din piele şi tehnologie de ultimă oră de asistenţă a şoferului premiată.

Transit Custom Exterior

Dotări cheie (în plus faţă de Limited)

Exterior

Kit de stilizare autoutilitară Sport – include spoiler bară de protecţie faţă, bandouri laterale de culoarea caroseriei, bandou bară de protecţie spate, extensii pasaj de roată faţă şi spate cu apărătoare de noroi şi faruri de ceaţă
Jante din aliaj de 18″ cu piuliţe antifurt roţi

Transit Custom - tehnologii

Interior

Tapiţerie parţial din piele
Cameră video pentru vizualizare în spate cu Asistenţă cârlig remorcă
Avertizare de menţinere a benzii cu Avertizare şofer
Grup de unelte din serie superioară cu afişaj color

Lista de preţuri

Dacă vă interesează un anumit model, consultaţi ofertele noastre actuale. Sau vizitaţi-ne pentru cele mai bune oferte disponibile.
Brosura
Informaţii suplimentare despre fişierul în format PDF

Fişierul în format PDF a fost creat pentru a vă permite să vizualizaţi şi să tipăriţi fişiere fără a avea nevoie de programul în care au fost create. Adobe™ vă pune la dispoziţie o aplicaţie soft gratuită (Acrobat Reader) care vă permite să lucraţi cu aceste fişiere. Dacă aţi instalat deja această aplicaţie pe computerul dumneavoastră, în mod normal o puteţi găsi la „Programe”, în „Meniul Start”. În caz contrar, accesati linkul de mai jos pentru a o descărca.

Descarcă Acrobat Reader de pe adobe.com

Lista de preturi
Informaţii suplimentare despre fişierul în format PDF

Fişierul în format PDF a fost creat pentru a vă permite să vizualizaţi şi să tipăriţi fişiere fără a avea nevoie de programul în care au fost create. Adobe™ vă pune la dispoziţie o aplicaţie soft gratuită (Acrobat Reader) care vă permite să lucraţi cu aceste fişiere. Dacă aţi instalat deja această aplicaţie pe computerul dumneavoastră, în mod normal o puteţi găsi la „Programe”, în „Meniul Start”. În caz contrar, accesati linkul de mai jos pentru a o descărca.

Descarcă Acrobat Reader de pe adobe.com