FORD TRANSIT
FORD TRANSIT
FORD TRANSIT
FORD TRANSIT
FORD TRANSIT
FORD TRANSIT
FORD TRANSIT
FORD TRANSIT

Noul Ford Transit

Noul Ford Transit este cea mai mare utilitară din gamă. Disponibilă într-o gamă largă de ampatamente, stiluri de cabină, înălţimi ale plafonului, motoare şi multe altele, vă oferă o mare varietate de opţiuni pentru specificaţiile vehiculului. Pe scurt, spuneţi în ce domeniu activaţi, enumeraţi cerinţele şi veţi găsi un Transit special construit pentru afacerea dumneavoastră.

Lista lungă de tehnologii de ultimă generație include SYNC cu Asistenţă de urgenţă, Tempomat adaptiv şi Controlul virajelor. Toate acestea au fost concepute pentru a vă face viaţa mai uşoară, iar multe dintre aceste sisteme funcţionează automat, permiţându-vă să vă concentraţi asupra unor lucruri mai importante.

Alte tehnologii, precum Încărcarea regenerativă inteligentă, ajută motoarele puternice ale noului Transit să fie şi mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Cât despre spaţiul pentru marfă, de cât aveţi nevoie? Noul Transit dispune de o zonă de încărcare maximă extinsă, de până la 15,1 m3, şi de capacitatea de a transporta obiecte lungi de până la 4,2 m (cu perete despărţitor standard instalat). Prezintă, de asemenea, o capacitate de remorcare maximă de până la 3,5 t.

Şi, indiferent ce transportaţi, încuietorile extrem de solide şi alarmele sofisticate vă vor proteja atât încărcătura, cât şi vehiculul.

Aflaţi mai multe despre noul Transit și descoperiți noul Design, bucurați-vă de Experienta la volan,Utilitate si costuri, Performanta si eficienta, Siguranta, Siguranta și capacitatea, alegând unul din Modele disponibile.

Creat să susțină afacerile

Exterior
Modelat cu designul Ford Kinetic, exteriorul utilitarei combină stilul contemporan cu utilitatea practică. De exemplu, aerodinamica îmbunătăţită ajută la obţinerea unei eficienţe sporite a combustibilului, în timp ce luminile de înaltă tehnologie asigură o vizibilitate mai bună. Piesele componente au fost, de asemenea, concepute pentru a putea fi reparate şi înlocuite uşor, pentru a asigura costuri de exploatare mici.
Interior
Construit pentru a fi practic şi rezistent, modelat pentru a oferi cel mai mare confort posibil: interiorul asemănător unui autoturism este proiectat ergonomic, pentru a plasa la îndemână fiecare comandă şi compartiment de stocare.
8697
Culori

O paletă bogată de culori moderne pentru exterior ajută la crearea unei impresii pozitive asupra afacerii dumneavoastră şi asigură un fundal de impact pentru orice reclamă pe care aţi adăuga-o ulterior.

17111819151610121413

Fiecare milimetru al noului Transit este conceput pentru a vă ajuta să vă desfăşuraţi activitatea în mod eficient, productiv şi rentabil. Această utilitară este mai capabilă, mai solidă şi mai rezistentă ca niciodată. Toate acestea îmbinate într-un design exterior menit să creează o imagine uimitoare, contemporană şi un profil care face vehiculul mai aerodinamic, sporind şi mai mult economia de combustibil. Interiorul este stilat, confortabil, asemănător unui autoturism. Însă este vorba de un Transit, aşa că este şi practic şi rezistent.

Rămâneţi conectat chiar și în mişcare

Străzi din mediul urban, autostrăzi, drumuri naţionale şi de ţară… noul Transit vă va asigura confortul şi conectivitatea dorită oriunde v-ar purta munca dvs. O gamă largă de tehnologii inovatoare uşurează condusul şi parcarea. Iar în cabina bine dotată, plină de spaţii de depozitare, puteţi utiliza comenzi vocale pentru a efectua apeluri din mers. Aşa că, puteţi face afaceri din mişcare, fără să vă desprindeţi mâinile de pe volan şi ochii de la drum.
Tehnologia condusului
Fiecare tehnologie cu care este dotată utilitara dumneavoastră este prezentă în specificaţii deoarece îndeplinește un scop practic şi util, după cum veţi descoperi pe parcurs.
 21 Ford SYNC. Tehnologia avansată hands-free
Ford SYNC vă permite să controlați muzica și să inițiați și să preluați apeluri de pe telefonul mobil, utilizând comenzi vocale directe și simple. De exemplu, dacă „acasă” este înregistrat ca număr de contact în agenda telefonului mobil, este de ajuns să rostiți „Apel acasă”, iar sistemul va apela automat numărul respectiv. Puteţi utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® ori atunci când redaţi în flux melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth®. Sistemul poate citi cu voce tare chiar și mesajele text pe care le primiţi.
*Marca și siglele Bluetooth® sunt oferite și deținute de Bluetooth SIG Inc și orice utilizare a acestor mărci de către Ford Motor Company Limited și de către companiile sale partenere se face în baza unei licențe. Alte mărci înregistrate şi denumiri comerciale aparţin proprietarilor lor.
 22 Drumuri mai puțin obositoare, călătorii mai productive
Tempomatul adaptiv vă permite să stabiliţi o viteză pe care o va menţine până când frânaţi sau acceleraţi. Cu ajutorul schimbătoarelor de pe volan puteţi ajusta, de asemenea, viteza în timp ce conduceţi.
În plus, dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi vehiculul în limita de viteză pe care o ați selectat-o. Pe lângă faptul că vă ajută să economisiți combustibil, sistemul poate, de asemenea, minimiza posibilitatea să depășiți limita de viteză. Pe lângă beneficiile practice, ambele tehnologii pot face ca lungile deplasări pe autostradă să fie mai relaxante.
 23 Marşarier mai simplu
Stâlpi opritori, pubele, ziduri joase… Sunt câteva posibile obstacole pe le puteți avea în spatele autovehiculului și pe care camera video pentru video posterioară vi le arată pe un ecran integrat în oglinda retrovizoare şi se activează automat atunci când selectaţi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a vă ajuta să parcaţi în diferite spaţii sau pentru platforme de încărcare înguste.
 24 Senzori care facilitează procedura de parcare
Senzorii opţionali pentru distanţa la parcare vă ajută să determinaţi distanţa dintre vehicul şi orice fel de obstacol din faţă sau din spate. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiați mai mult de obstacol.
Confort
Pe lângă faptul că prezintă utilitate maximă, noul Transit este construit pentru a vă face viaţa profesională mai uşoară. Vehiculul încorporează o gamă largă de caracteristici şi tehnologii ingenioase. Șofatul va deveni mai plăcut, motiv pentru care vă veți întreba, imediat după ce le-ați încercat, cum de v-aţi descurcat până acum fără ele.
 25 Scaune frontale reproiectate, mai confortabile
Scaunul şoferului este complet reglabil, împreună cu volanul, astfel încât vă puteţi găsi poziţia de condus ideală. Există şi o cotieră încorporată, în timp ce suportul reglabil pentru zona lombară şi scaunele încălzite sunt opţionale. Mai exact, în timp ce asigură standarde de durabilitate aferente vehiculelor comerciale, scaunele sunt concepute pentru a fi la fel de confortabile ca cele dintr-un autoturism.
 26 Tot ce aveţi nevoie să vă ajute să lucraţi în timp ce vă deplasați
Cabina este construită cu un scop, pentru a vă asista în viaţa dumneavoastră profesională. Dacă alegeţi un scaun dublu pentru pasagerii din faţă, de exemplu, scaunul central, la seria Trend, este echipat cu o masă pliabilă suficient de mare pentru un laptop sau o planşetă cu o clemă pentru hârtii. Veţi beneficia, de asemenea, de următoarele: un spaţiu de depozitare ascuns sub scaunul dublu pentru pasagerii din faţă, care oferă un spaţiu cu un volum de 93 de litri; un compartiment ascuns în bord pentru telefonul mobil sau pentru playerul MP3/iPod (inclusiv o priză de 12 volţi); un torpedo unde se pot agăţa dosare A4; şi câteva suporturi pentru sticle şi pahare, plasate la îndemână.
 27 Un sistem care vă oferă divertisment şi informaţii
Gama largă de opţiuni avansate de divertisment şi informaţii în maşină include un sistem audio/video cu radio DAB, CD player, port USB, boxe premium, afişaj multifuncţional, navigaţie cu harta completă a Europei şi sistemul Ford SYNC.
Disponibilitatea acestor dotări poate varia în funcție de piață și de model. Vă rugăm luați legătura cu dealerul dumneavoastră Ford.
 28 Oglinzi care se pot proteja singure
Este uşor să deterioraţi oglinzile laterale atunci când intraţi sau ieşiţi din spaţii strâmte sau când sunteţi parcat pe o stradă îngustă. Oglinzile laterale pliabile electric opţionale vă pot ajuta să evitaţi acest lucru, pliindu-se către interior la atingerea unui buton. Şi, pentru că sunt încălzite, puteţi pleca la drum mai repede şi mai în siguranţă în dimineţile geroase.
 29 Ştergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie
Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Puteţi alege unul dintre cele şase niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să intre în acţiune pentru a o îndepărta. Ştergătoarele cu senzor de ploaie sunt disponibile ca dotare opţională cu farurile automate (a se vedea mai jos).
 30 Faruri care se aprind automat atunci când este necesar
Noul Ford Transit este prevăzut cu senzori care detectează lumina când începe să se întunece sau la schimbarea bruscă a condiţiilor de iluminare. De exemplu, când intraţi într-un tunel. Atunci se activează farurile cu acţionare automată, care pot simplifica şi mări nivelul de siguranţă al condusului. Farurile automate sunt disponibile ca dotare opţională împreună cu ştergătoarele cu senzor de ploaie.
  O zonă de încărcare protejată, ușor de curățat
Un covoraş de protecţie a podelei în spaţiul de încărcare, rezistent, este prevăzut ca dotare standard. Acest covoraş nu numai că protejează podeaua utilitarei, dar ajută şi la reducerea zgomotului în timp ce conduceţi. Şi, deoarece această podea este mai ridicată cu 100 mm în laterale, este uşor de periat, de aspirat şi de spălat.
 32 Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme
Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a autoutilitarei, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru că Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu veţi mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar.
33 O coloană de direcţie care se reglează conform nevoilor dumneavoastră
Pentru a vă ajuta să găsiţi poziţia de condus ideală, cea mai confortabilă, coloana de direcţie se reglează cu uşurinţă atât pe înălţime, cât şi în profunzime.
 34 Curăţaţi parbrizul rapid cu Quickclear
Această dotare inteligentă este creată pentru a vă permite să porniți rapid în dimineţile geroase. Trebuie doar să apăsați pe un buton, iar sistemul poate să dezgheţe parbrizul în câteva secunde, chiar și la temperaturi negative.

Productivitate maximizată. Costuri de exploatare minimizate

Noul Transit și-a câștigat reputația pentru capacitate și flexibilitate. Indiferent ce ampatament, înălţime a plafonului sau stil de cabină preferați, vă sunt garantate un spaţiu extins pentru depozitare şi o lungime de încărcare mare. Dispunerea zonei de încărcare este proiectată în mod specific pentru a maximiza spaţiul disponibil. Prin urmare, există spaţiu pentru până la patru europaleţi în toate modelele din gamă şi până la cinci în modelul L4 (Jumbo). Uşile laterale şi din spate sunt proiectate pentru a uşura încărcarea şi descărcarea obiectelor în şi din vehicul. Şi, în timp ce eficienţa utilitarei vă poate ajuta afacerea să câştige bani, costul redus al deţinerii vă va ajuta să îi economisiţi.
Gestionarea incarcaturii
36 Cea mai eficientă utilizare a spațiului
Zona de încărcare a noului Transit este mai bună şi mai uşor de utilizat ca niciodată. Unghiurile pereţilor laterali au fost revizuite pentru a le face mai drepte, iar plafonul a fost ridicat uşor, pentru a maximiza spaţiul util. Toate utilitarele sunt mai lungi cu circa 300 mm, pentru a se asigura că lungimea de încărcare este potrivită tuturor ţevilor de lungime standard, plăcilor, sulurilor de mochetă, scărilor etc.
37 Mai mult spaţiu pentru încărcături mai lungi
În utilitara dumneavoastră încap cu uşurinţă încărcături pe care, cu alte utilitare, ar trebui să le transportaţi pe portbagajul de acoperiş. De fapt, Noul Transit are o lungime de încărcare sporită, astfel încât, în funcţie de modelul ales, puteţi transporta încărcături de până la: 3,04 m, 3,49 m şi 4,21 m în lungime, pe podea, cu un perete despărţitor complet, din oţel, instalat.
38 Este ușor de urcat în utilitară
În bara de protecţie din spate este integrată o treaptă lată, aderentă, care ușurează accesul în spațiul de încărcare și facilitează încărcarea manuală.
 39 Puncte de ancorare pentru a vă ţine marfa în siguranţă
Punctele de ancorare montate pe pereţii laterali ajută la menţinerea ordinii pe podeaua de încărcare şi respectă standardele DIN şi ISO, la fel ca şi peretele despărţitor complet din oţel, montat ca dotare standard.
 40 O zonă de marfă iluminată mai bine pentru o încărcare mai sigură şi mai uşoară
Noile lămpi ale spaţiului de depozitare sunt cu mult mai luminoase decât modelele anterioare şi reprezintă dotare standard. Acum puteţi specifica, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultra-strălucitoare, dacă este necesar. Într-un vehicul cu aceste dimensiuni, reprezintă o caracteristică inteligentă şi foarte practică.
 41 Uşi laterale solide, dar foarte uşor manevrabile
Atunci când dispuneţi de atât de mult spaţiu pentru încărcare, uşile laterale sunt vitale şi, deoarece adesea sunt utilizate foarte mult, întregul mecanism este construit pentru a maximiza uşurinţa în utilizare şi durabilitatea. Un mâner de deschidere cu acţiune dublă asigură deschiderea şi închiderea fără probleme a uşii, o încuietoare cu „verificare pozitivă” asigură uşa atunci când este deschisă şi un semnal sonor se declanşează dacă uşa laterală nu este închisă sau încuiată corect.
 42 Uşi spate cu deschidere largă
Uşile solide din spate prezintă o garnitură la 360 de grade, pentru a ajuta la reducerea zgomotului, pentru a face ca închiderea să fie mai sigură şi pentru a preveni scurgerea apei în zona de încărcare. În funcţie de model, balamalele opţionale pot fi deschise către lateralele vehiculului şi pot fi blocate în poziţie deschis la 90 de grade, braţele de verificare intrând în uşă atunci când nu sunt folosite. Autocolantele reflectorizante de pe marginea interioară a uşii constituie o alertă de mare vizibilitate pentru alţi participanţi la trafic, atunci când uşile sunt deschise la 90 de grade.
Fotografii interior
43 Intervale de service lungi pentru mai puţin timp în afara șoselei
Fiecare piesă şi componentă a noului Transit este proiectată să maximizeze rezistenţa şi să funcţioneze mai mult fără să necesite întreţinere. De aceea, intervalele de service sunt stabilite la 50.000 de km sau la 2 ani.
 44 O garanţie lungă împotriva perforării, pentru o asigurare în plus
Ca o măsură a calităţii construcţiei vehiculului, noul Transit este livrat standard cu o garanţie de 12 ani împotriva perforării.

Ford Ka – lista de preţuri

O gamă de motoare diesel TDCi de 2,2 litri, noi, combinate cu transmisii cu şase trepte de viteză, asigură niveluri ridicate de putere şi cuplu, precum şi o eficienţă excepţională a combustibilului. În combinaţie cu tehnologii precum Încărcarea regenerativă inteligentă, Controlul accelerării şi Auto-Start-Stop, Transit este construit pentru a vă ajuta să economisiţi combustibil, să reduceţi costul proprietăţii şi să maximizaţi profitul investiţiei.
Putere
45 Cele mai recente motoare diesel, puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil
Transit are puterea asigurată de o gamă de trei motoare TDCi avansate, de 2,2 litri. Prin intermediul unei transmisii pe roţile din faţă, cu 6 trepte de viteză, aceste lanţuri cinematice noi dezvoltă 100, 125 sau 155 CP şi cuplu de până la 385 Nm, pentru a asigura o putere de tragere maximă şi mai puţine schimbări ale treptelor de viteză. Proiectarea ingenioasă are ca rezultate o economie remarcabilă de combustibil, un nivel de emisii scăzut şi încălzire rapidă şi eficientă, chiar şi în cele mai reci condiţii. Iar eficienţa utilitarei poate fi îmbunătăţită şi mai mult cu ajutorul tehnologiilor Ford ECOnetic.
Economie
47 Un mod mai eficient de a vă reîncărca bateria
Spre deosebire de sistemele convenţionale, sistemul de încărcare regenerativă inteligentă reîncarcă bateria doar atunci când este nevoie şi, ori de câte ori este posibil, evită realizarea acestei operaţiuni atunci când apăsați pedala de acceleraţie. Acest lucru poate reduce şi mai mult consumul de combustibil şi nivelul de emisii.
48 Folosiţi mai puţin combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop
Atunci când utilitara dvs. se opreşte la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opţională poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum ventilaţia, radioul şi Ford SYNC). De îndată ce sunteţi gata să plecaţi de pe loc, apăsaţi pe pedala de ambreiaj şi selectaţi prima treaptă de viteză, ca de obicei, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (mediu urban).
 49 Un sistem de informare inteligent, care vă ajută să conduceţi mai eficient
Sistemul inovator Ford Eco Mode evaluează în mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, frânarea şi nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasări pe distanţe scurte şi lungi. Apoi, software-ul inteligent vă oferă recomandări legate de modul de îmbunătăţire a economiei de combustibil.
 50 Economie de combustibil sporită, emisii reduse
Alegeţi transmisia alternativă „E” şi veţi obţine o creştere de 7% a raporturilor de schimbare a treptelor de viteză, ceea ce înseamnă schimbarea mai rară a treptelor. De asemenea, veţi beneficia de o economie sporită a combustibilului şi de un nivel scăzut al emisiilor: de numai 169 g CO2/KM.
 51 Controlul acceleraţiei vă ajută să conduceţi mai economic
Acest nou sistem inovator controlează rata de accelerare a utilitarei în funcţie de starea acesteia: fără încărcătură sau parţial încărcată. Prin urmare, este posibil să reduceţi consumul de combustibil cu până la 15%, în funcţie de stilul dvs. de condus. Tehnologia vă poate ajuta, de asemenea, să reduceţi nivelul de uzură normală a motorului, a frânelor şi a pneurilor, printre altele.
 52 Indicator care semnalează momentele optime pentru schimbarea vitezelor din punct de vedere al consumului
Un indicator luminos de pe panoul de bord vă indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru o eficiență maximă a consumului de combustibil. Aceasta reprezintă o modalitate simplă și eficientă de a asigura deplasări cât mai economice.
Manevrabilitate
53
Ușurarea fiecărui viraj
Diametrul de bracaj al utilitarei Transit L2 este de doar 11,9 metri (11,4 m în cazul autoşasiului cu cabină L1). Şi chiar şi modelele mai lungi sunt foarte uşor manevrabile şi simplu de virat, în special cu servodirecţie avansată.

Siguranță și securitate depline

De la eliminarea stresului în cazul pornirilor în rampă la un sistem care poate apela serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră: Transit este dotat cu o listă lungă de tehnologii care vă fac viaţa mai uşoară. Vehiculul încorporează, de asemenea, o gamă largă de sisteme care vă protejează de aproape orice incident şi utilitara dumneavoastră (precum şi marfa din ea) chiar şi de cei mai insistenţi hoţi.

Culori interior
 55 Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă poate suna după ajutor chiar dacă dumneavoastră nu puteţi
Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care vă poate salva viaţa este Asistenţa de urgenţă. În cazul puţin probabil al unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct către Serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră. Dacă este cazul, puteți alege să întrerupeți apelul sau să discutați personal, dacă este necesar. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele dumneavoastră GPS, chiar şi atunci când v-aţi pierdut cunoştinţa.*
*Asistenţa de urgenţă Ford funcționează în peste 30 de ţări din Europa. Această caracteristică funcţionează atunci când este conectată cu un telefon mobil compatibil pe care îl aveţi la dumneavoastră, în momentul în care un airbag este declanşat (cu excepţia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci când un senzor care înregistrează o coliziune întrerupe pompa de combustibil. Funcţia de mesagerie şi Asistenţa de urgenţă nu sunt acceptate în toate limbile europene. Consultați secțiunea SYNC pentru cele mai recente informații
 56 Un sistem avansat care vă ajută să vă păstraţi banda
Utilizând o cameră orientată spre înainte pentru a monitoriza încontinuu drumul din faţă, un sistem de alertare la părăsirea benzii poate detecta dacă aţi ieşit în mod accidental de pe banda dvs. de deplasare. Tehnologia vă avertizează printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. Se va dezactiva automat la viteze mai mici de 43 mph (70 km/h), pentru a nu interfera pe străzile din oraş. De asemenea, puteţi opri sistemul în mod manual, dacă doriţi.
57 Sistemul de avertizare a şoferului vă avertizează atunci când detectează faptul că sunteţi obosit
Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă sistemul detectează că deveniţi mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză.
 58 Faruri care se rotesc atunci când viraţi, pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte
Dacă semnalizaţi şi viraţi pe un drum sau intraţi într-un loc de parcare, această caracteristică poate face ca manevra să se execute cu mai multă siguranţă. Aceasta deoarece o lumină din farul de pe partea virajului iluminează automat partea respectivă a drumului, pentru a vă oferi vizibilitate sporită în timpul virajului.
59 Un plus de control în cazul pornirilor în rampă
Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de fânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.
 60 Controlul electronic al stabilităţii vă ajută să menţineţi controlul asupra autovehiculului, indiferent de condiţii
Controlul electronic al stabilităţii (ESC) monitorizează în mod constant deplasarea utilitarei, detectează orice abateri de la traseul ales (dacă vehiculul începe să patineze, de exemplu) şi corectează automat poziţia de drum. Sistemul este creat pentru a vă ajuta să menţineţi controlul asupra autoutilitarei şi, în plus, vă poate ajuta să reduceţi distanţa de frânare în caz de urgenţă.
Siguranta
61 Menţinerea în siguranţă pe banda de rulare a remorcii
Sistemul de stabilizare a remorcii (TSC) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza utilitarei pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.
Un avertisment în spate, atunci când frânaţi brusc
Sistemul Lumină de frânare de urgenţă (EBL) aprinde luminile de avarie pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi puternic.
 63 Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă
Sistemul de asistenţă la frânarea de urgență (EBA) ajută utilitara să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi crește automat această presiune, dacă este cazul. Pentru a reduce şi mai mult distanţa de oprire, noul sistem de intensificare hidraulică spate oferă o presiune de frânare suplimentară pe frânele din spate în timpul opririi de urgenţă, atunci când sistemul ABS este activat.
 64 Protecţie continuă împotriva răsturnării
Controlul stabilităţii la răsturnare (RSC) este conceput pentru a ajuta la prevenirea posibilităţii ca vehiculul dvs. să se răstoarne. Sistemul poate detecta dacă utilitara începe să devină instabilă şi, controlând atât cuplul motorului, cât şi frânarea pe fiecare roată, această tehnologie poate ajuta la corectarea supravirării, stabilizând în mod eficient situaţia.
65 Airbaguri pentru şofer, pasager, laterale şi tip cortină
Noul Transit este disponibil cu airbaguri tip cortină, pentru şofer, pasager şi laterale. De asemenea, senzori avansați sunt poziționați în puncte cheie în vehicul, pentru a asigura o reacție rapidă și controlată. Dacă doriţi să dezactivaţi airbagul pentru pasager, de exemplu, atunci când pe scaunul îndreptat contrar sensului de mers se află un bebeluş sau un copil, acţionaţi rapid maneta pentru a-l dezactiva. Pentru a vă reaminti de dezactivarea airbagului, starea „dezactivat” este indicată printr-un indicator de pe panoul de bord.
 66 Aderenţă maximă cu efort minim
Un sistem avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi vă asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează individual puterea livrată roţilor vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi.
Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură
Sistemul de control adaptiv al încărcăturii (LAC) ajustează Controlul electronic al stabilităţii în funcţie de greutatea totală pe care o transportă utilitara. Acesta reprezintă un avantaj special în cazul unei utilitare mari precum Transit, deoarece asigură control şi stabilitate, indiferent dacă vehiculul este gol sau complet încărcat.
Securitate
 67 Puteţi alege ce uşi să blocaţi şi să deblocaţi
Închiderea centralizată, cu telecomandă, a uşilor este dotare standard, iar acest sistem de închidere este mai sigur ca niciodată. Şi aceasta deoarece puteţi alege să descuiaţi o singură uşă, în timp ce celelalte rămân blocate în mod sigur, până când activaţi un comutator de pe portiera şoferului. Acelaşi comutator controlează blocarea şi deblocarea tuturor uşilor vehiculului.
 68 Încuietori de uşi cu armătură împotriva efracţiei
Dotare opţională cu închiderea centralizată, dublă, a uşilor, armătura anti-efracţie este proiectată pentru a împiedica spargerea încuietorilor prin găurire sau dăltuire.
 69 Uşi care se încuie când vă aflaţi în mişcare
Sistemul de încuiere la demarare va bloca automat toate uşile utilitarei imediat ce începeţi să vă deplasaţi. Sistemul este prevăzut ca dotare standard şi îl puteţi porni şi opri de pe panoul de bord. Pentru a ajuta serviciile de asistenţă, vehiculele sunt prevăzute cu o funcţie de deblocare în caz de coliziune, care se activează automat în funcţie de gravitatea impactului.
70 Două opţiuni de alarmă de nivel înalt
O alarmă de perimetru opţională vă protejează vehiculul, declanşându-se dacă uşile sau capota sunt deschise cu forţa. Pentru protecţie (şi descurajare a hoţilor) şi mai mare, alegeţi un sistem de alarmă Thatcham de categoria 1. Acest sistem complex se activează automat în momentul în care încuiaţi vehiculul şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă maşina este ridicată sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru.
71 O alarmă de rezervă, independentă, suplimentară
Un dispozitiv sonor de siguranță, cu baterie proprie, reprezintă un sistem suplimentar, secundar de alarmă, care este furnizat împreună cu opțiunea de alarmă Thatcham. Acesta emite avertismentul sonor în momentul declanşării alarmei şi, deoarece are propria sa sursă de alimentare încorporată, se va activa chiar dacă cineva deconectează bateria vehiculului.

O singură utilitară, numeroase variante de configurare

Unu, doi sau mai mulţi pasageri. Ampatament mediu, lung, lung extins şi Jumbo lung extins. Plafon înalt, mediu şi jos. Alegeţi un Transit şi puteţi configura o utilitară care să fie construită aproape la comandă pentru afacerea dumneavoastră.

Van
Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)
Înălțime plafon: H2 (plafon mediu) şi H3 (plafon înalt)
GVM: 2.900 – 4.700 kg
Scaune: 2 – 3
Double cab in van

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)
Înălțime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)
GVM: 2.900 – 3.500 kg
Scaune: 2 – 7
Disponibil în curând, în 2015

Kombi
Kombi
Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)
Înălțime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)
GVM: 3.100 – 4.300 kg
Scaune: 2 – 9
Disponibil în curând, în 2015
Kombi Van
Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)
Înălțime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)
GVM: 3.100 – 3.500 kg
Scaune: 2 – 7
Disponibil în curând, în 2015
Autosasiu
Autoşasiu cu cabină
Ampatament: L1 (Scurt), L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)
Înălțime plafon: H1 (plafon jos)
Scaune: 2 – 3
Autoşasiu cu cabină dublă
Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)
Înălțime plafon: H1 (plafon jos)
Scaune: 2 – 7
Bus M2
Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)
Înălțime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)
GVM: 3.500 – 4.500 kg
Scaune: 11 – 18

Modele şi opţiuni

Stiluri de caroserie şi capacităţi, motoare şi transmisii, tapiţerie de interior şi niveluri de dotare: puteţi specifica un Transit pentru a că satisface cerinţele specifice. Există trei tipuri principale de modele pentru care veţi găsi mai jos un rezumat comparativ . În plus faţă de dotările standard, vă puteţi particulariza utilitara şi mai mult cu ajutorul opţiunilor şi pachetelor opţionale.Pentru a găsi cele mai bune oferte disponibile, consultaţi pagina cu promoţiile noastre actuale sau vizitaţi-ne.

De asemenea, puteţi să descărcaţi o listă de preţuri actualizată sau să comandaţi o broşură, prin intermediul panoului din partea stângă.

Dotări interioare
 • Covoraş din cauciuc în cabină, uşor de curăţat
 • Lumini de interior cu stingere reptată
 • Computer de bord cu Eco Mode
 • Economie: indicator luminos pentru schimbarea treptei de viteză
 • Reglare a scaunului şoferului în 4 direcţii
 • Coloană de direcţie reglabilă pe înălţime şi adâncime
 • Scaun dublu pentru pasager faţă, cu compartiment de depozitare prevăzut dedesubt
 • Geamuri faţă electrice Închidere centralizată de la distanţă
 • Podea de încărcare uşor de curăţat
 • Perete despărţitor complet din oţel
 • Bucle de fixare conforme DIN 75410
Dotări exterioare
 • Oglindă laterală cu sistem reglabil care elimină unghiurile moarte
 • Lămpi de semnalizare integrate în oglinzile laterale
 • Apărătoare de noroi spate
 • Capace de roată semi-integrale
 • Faruri cu lumini de zi
 • Faruri cu stingere întârziată
 • Uşă de încărcare laterală, glisantă, pe partea pasagerului, şi treaptă
 • Treaptă integrată în bara de protecţie spate
 • Ornamente laterale late
Pachete opţionale
 • Pachetul ECO
 • Pachet de vizibilitate redusă
Trend
Dotări interioare
 • Volan cu 4 spiţe îmbrăcat în piele şi tempomat cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei
 • Manetă schimbător de viteze îmbrăcată în piele
 • Lumini de interior pentru cititul hărţilor
 • Iluminare spaţiu picioare la uşa laterală de încărcare de pe partea pasagerului
 • Radio fără media, cu conectivitate AUX, Bluetooth®, USB/iPod® şi comenzi la distanţă
 • Scaun dublu pentru pasager faţă, cu compartiment de depozitare ce poate fi ridicat şi masă rabatabilă
 • Aer condiţionat cu acţionare manuală
 • Placă ornamentală pe jumătate din înălţime în întregul compartiment de încărcare
Dotări exterioare
 • Oglinzi laterale electrice/încălzite
 • Grilă frontală argintie
 • Capace de roată integrale
 • Faruri cu halogen stil proiector cu lămpi statice pentru viraje
 • Faruri de ceaţă frontale
Pachete opţionale
 • Pachet de vizibilitate redusă
 • Pachet de vizibilitate sporită
 • Pachet de vizibilitate premium
ECOnetic
Tehnologie Ford Econetic

Tehnologia Ford ECOnetic, combinată cu o aerodinamică optimizată, a dus la o economie remarcabilă de combustibil în întreaga gamă.

 • Motoarele diesel avansate Ford Duratorq TDCi asigură o economie excepţională de combustibil şi emisii reduse de CO2
 • Ford Auto-Start-Stop
 • Încărcare regenerativă inteligentă Ford
 • Economie: indicator luminos pentru schimbarea treptei de viteză
 • Ford Eco Mode pentru încurajarea unui stil de condus economic
 • Controlul accelerării
 • Sistem de gestionare a bateriei Ford pentru a ajuta la creşterea duratei de viaţă a bateriei, la îmbunătăţirea consumului de combustibil şi pentru a asigura fiabilitate permanentă

Disponibilitatea tehnologiei Ford ECOnetic variază în funcţie de model. Cereţi detalii dealerului dvs. specializat pentru Ford Transit.

Un model pentru fiecare afacere

Dacă vă interesează un anumit model, consultaţi ofertele noastre actuale. Sau vizitaţi-ne pentru cele mai bune oferte disponibile.

Descărcaţi lista completă de preţuri (PDF)

Descărcaţi broşura Ford Transit

Fişierul în format PDF a fost creat pentru a vă permite să vizualizaţi şi să tipăriţi fişiere fără a avea nevoie de programul în care au fost create iniţial. Adobe™ vă pune la dispoziţie o aplicaţie software gratuită (Acrobat Reader) care vă permite să lucraţi cu aceste fişiere. Dacă aţi instalat deja această aplicaţie pe computerul dumneavoastră, în mod normal o puteţi găsi la „Programe”, în „Meniul Start”. În caz contrar, accesaţi link-ul de mai jos pentru a o descărca.

Descarcă Acrobat Reader de pe situl adobe.com