Test Drive Autoturisme Programare service Contact

C-MAX

2015

Conferiți volum și intensitate experienței dvs. de ascultare cu acest Amplificator Multi-canal Soundupgrade ușor de instalat.

Pioneer* Amplificator multicanal Soundupgrade DEQ-S1000A2 pentru Ford C-MAX 2015

2 539 431
€ 123,20
Procesator de sunet cu 48 de biți universal foarte compact pentru îmbunătățirea sunetului sistemului audio și boxelor din vehiculul dvs. Poate fi instalat cu ușurință în afara câmpului vizual datorită dimensiunilor mici. Aplicația Pioneer Sound Tune asigură operarea facilă prin intermediulo smartphone-ului pentru configurare și ajustarea audio de înaltă calitate, are egalizator grafic cu 31 de benzi, Super Todoroki Boost (oprit, nivel scăzut, nivel ridicat) și Live Simulation (funcțiile concert hall, open air, club și cafe). Are telecomandă și, pentru o conectivitate mai facilă, cabluri ISO T-harness și OTG pentru utilizatori de smartphone-uri Android.
Accesoriu compatibil cu: C-MAX Grand C-MAX

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.