Test Drive Autoturisme Programare service Contact

KA+

2016

Cu gama noastră de sisteme audio puternice, vă puteţi bucura de un sunet cristalin atunci când vă aflaţi în maşină. Toate sistemele stereo sunt prevăzute cu tehnologie modernă precum conexiune USB, compatibilitate cu fişierele MP3 şi cu telefoanele iPhone®/Android.

Pioneer* Sistem audio DEH-S2000UI pentru Ford KA+ 2016

2 302 664
€ 111,57
Receptor stereo cu tuner RDS FM/AM (24 de stații presetate), iluminarea multicoloră a butoanelor și unitate CD. Amplificator MOSFET 50W x 4 incorporat, compatibil cu formatele de fișiere MP3/WMA/WAV, conectarea facilă a dispozitivelor iPod®, iPhone® și Android prin USB, inclusiv funcție de încărcare a bateriei. Are intrare frontală AUX, port USB frontal și 2 ieșiri RCA. Panou frontal detașabil, inclusiv carcasă de protecție. Funcțiile avansate includ funcția MIXTRAX pentru redarea unui mix non-stop din colecția dvs. de muzică, cu o gamă de efecte inspirate de DJ și iluminare de club, funcția Spotify vă permite să căutați în mod confortabil playlist-urile, albumele, melodiile și artiștii preferați pe smartphone, folosind comenzile de pe căști. Oferă suport pentru aplicația Advanced Remote Control (Pioneer ARC), care transformă smartphone-ul într-o telecomandă cu touchscreen puternică. Rețineți: sistemul nu este compatibil cu amplificatorul/subwoofer-ul montate din fabrică. Este necesar un adaptor de antenă și CAN-Bus / adaptor de telecomandă (pentru vehicule cu telecomandă montată pe volan din fabrică) sau adaptor ISO (pentru vehicule fără telecomandă montată pe volan din fabrică). Este necesar un adaptor de antenă și CAN-Bus / adaptor de telecomandă doar dacă sunt dorite funcțiile radio prin telecomanda montată pe volan din fabrică. În toate celelalte cazuri, este necesar doar adaptorul ISO<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.