Test Drive Autoturisme Programare service Contact

KA+

2018

Cu gama noastră de sisteme audio puternice, vă puteţi bucura de un sunet cristalin atunci când vă aflaţi în maşină. Toate sistemele stereo sunt prevăzute cu tehnologie modernă precum conexiune USB, compatibilitate cu fişierele MP3 şi cu telefoanele iPhone®/Android.

Pioneer* Sistem audio FH-S820DAB pentru Ford KA+ 2018

2 539 450
€ 186,96
Receptor radio digital cu CD player și conectivitate smartphone bluetooth, proiectat să fie facil de utilizat și controlat. Aplicația Pioneer Smart Sync vă ajută să utilizați funcțiile smartphone-ului dvs. Funcțiile principale includ recunoașterea vocală pentru conducere mai sigură, radio digital DAB/DAB+ extrem de clar cu RDS, anunțuri de trafic și memorie pentru cele mai bune stații, CD player, egalizator grafic cu 13 benzi, Bluetooth®, conectare cu iphone sau smartphone Android pentru streaming wireless audio și apelare hands-free. Include microfon.<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door A-Line

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.