Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Cea mai bună mașină de familie de la Ford

 

Un automobil destinat utilizării de familie trebuie să aibă o serie de caracteristici specifice. Spațiul, siguranța oferită, dar și costurile de întreținere sunt cei mai importanți factori pe baza cărora majoritatea șoferilor își aleg o mașină de familie. 

Ford a lansat de curând noul Ford Tourneo Connect, un automobil ideal pentru cei care obișnuiesc să călătorească alături de familie sau prieteni. Acesta are un exterior modern și un design îmbunătățit, detalii care, alături de dotările pe care le încorporează, îl înscriu în cursa pentru cea mai bună mașină de familie.

 

Scaune configurabile, pentru călătorii cât mai confortabile 

 

Modelul Ford Connect se remarcă printr-o dispunere ingenioasă a scaunelor, pentru a permite depozitarea bagajelor cu succes, fără a incomoda pasagerii. Astfel, pentru a transporta obiectele mai lungi sau mai voluminoase, spătarele scaunelor pot fi rabatate complet. De asemenea, scaunele pot fi împinse pentru a maximiza spațiul pentru bagaje, dacă este necesar. În plus, ele pot fi complet îndepărtate, simplu și rapid. 

Așadar, acesta este primul motiv pentru care Ford Connect poate fi cea mai bună mașină de familie de care ai nevoie. 

 

 

 

Un plus de siguranță: Funcția de Asistență pentru Controlul Vitezei

 

Noul Ford Tourneo Connect este echipat cu un sistem special care asigură controlul vitezi. Prin urmare, atunci când funcția de Asistență pentru Controlul Vitezei este activă, camera de luat vederi a sistemului va recunoaște indicatoarele rutiere și va detecta limita de viteză aplicabilă respectivei porțiuni de drum. În acest mod, nu doar că vei scăpa de amenzile de încălcare a limitei de viteză, dar vei fi în siguranță indiferent de traseul pe care circuli.

 

Sistemul Pre-Coliziune pentru prevenirea accidentelor rutiere 

 

 

O altă caracteristică pe care orice mașină de familie ar trebui să o aibă este integrarea unui sistem care protejează pietonii. Aceasta este extrem de utilă pentru momentele în care există riscul ca un pieton să îți iasă în față atunci când conduci. Ei bine, Ford Connect beneficiază și de această funcție, semnalând potențialele coliziuni. Dacă nu reacționezi, mașina va frâna automat. Important de menționat este că această tehnologie funcționează la viteze de până la 80 km/h și ajută la reducerea gravității accidentelor sau chiar la evitarea completă a acestora.

 

Ford SYNC3, un sistem avansat ”Hands-free” 

 

Ford SYNC3 este o altă noutate de care beneficiază modelul Ford Tourneo Connect. Prin intermediul acestuia, poți controla telefonul mobil, sistemul audio și navigația fie prin gesturi intuitive pe touch screen, fie direct prin comenzi vocale. Această funcție aduce un mare plus din punct de vedere al siguranței la volan, deoarece nu vei mai fi tentat să folosești telefonul mobil. În plus, experianța călătoriilor alături de întreaga familie va fi mult mai plăcută. 

Dacă alegi noul Ford Tourneo Connect, poți fi sigur că vei conduce cea mai bună mașină de familie. Rezervă-ți locul la un test drive pentru a te convinge de performața și confortul noilor modele marca Ford!