Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Cum să-ți vinzi mașina rapid

Dacă ai în plan să-ți vinzi mașina și vrei să găsești cât mai repede un cumpărător, poți apela la câteva mici trucuri, pe care ți le vom prezenta în acest articol. Mai apoi, poți folosi banii obținuți de pe vechiul tău automobil pentru a-ți achiziționa unul nou. 

Te așteptăm în showroom-ul nostru Ford și, între timp, îți oferim câteva sfaturi utile despre cum îți poți vinde mașina rapid!

 

Fă o verificare profesionistă

Pentru început, este important să știi care sunt defecțiunile mașinii tale. Așadar, ceea ce ai de făcut este să mergi la un service auto și să plătești pentru o inspecție profesionistă. Specialiștii de aici îți vor spune exact care sunt acele piese care trebuie reparate sau înlocuite, tocmai pentru ca autombilul să funcționeze fără nicio problemă. Punând la punct acest detaliu, vei face un prim pas către găsirea cumpărătorului. Ia în calcul faptul că piața mașinilor second-hand a fost acaparată de samsari; prin urmare, pentru un plus de credibilitate în fața potențialilor clienți, este indicat să păstrezi toate documentele (chitanțe, facturi, garanții și altele) care atestă remedierea defecțiunilor mașinii.

 

Stabilește prețul real al mașinii

După ce ai remediat toate defecțiunile minore sau majore ale mașinii tale, este momentul să stabilești care este prețul său real. Pentru a face acest lucru, poți discuta cu un specialist care te va ajuta să faci o evaluare cât mai corectă a bunului pe care îl deții. O cale mult mai simplă de a aprecia valoarea mașinii este să cauți pe Internet anunțuri de vânzare a unor modele similare de automobile. Ține cont de dotările mașinii, de anul de fabricație și de numărul de kilometri. 

 

Curăța-i interiorul și exteriorul

Aspectul mașinii contează foarte mult. Prin urmare, dacă vrei să o vinzi cât mai repede, curăță-i foarte bine interiorul și exteriorul. Astfel, vei putea face fotografii foarte bune, care să-i convingă pe oameni că automobilul în cauză a fost corect întreținut. Eventual, poți apela la un polish profesional și la o ceruire a mașinii, pentru a elimina zgârieturile fine și pentru a-i reda strălucirea vopselei. Pentru interior, este suficient un spray special pentru a îndepărta praful de pe bord și de o curățare a mochetei și a tapițeriei. Dacă este nevoie, cumpără un set nou de covorașe auto, deoarece acest detaliu va contribui la crearea unui design atractiv al interiorului mașinii.

 

Promovează-ți anunțul de vânzare

După ce ai pregătit mașina și ai făcut câteva fotografii relevante pentru cei interesați, este timpul să îți promovezi anunțul de vânzare. Poți face acest lucru prin intermediul site-urilor de socializare, invitându-ți prietenii virtuali să distribuie postarea ta. De asemenea, ai la dispoziție platforme specializate pentru vânzările auto, unde ai posibilitatea de adauga și anunțul tău, complet gratuit. 

O altă modalitate de a vinde mai rapid mașina pe care o ai este să o expui la târgurile auto. 

 

Pune în aplicare toate recomandările noastre, dacă îți dorești să găsești un cumpărător pentru mașina ta într-un timp cât mai scurt!