Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Tehnologia hybrid. Ce variante îți oferă Ford?

 

Pe piața auto, cele mai recente tendințe aduc în prim plan automobilele hibrid. O mașină hibrid are cel puțin două sisteme de propulsie în comparație cu modelele convenționale, electrice sau cu pile de combustie care au un singur astfel de sistem. 

 

Dacă îți dorești să conduci un astfel de automobil, trebuie să știi că există o mulțime de combinații posibile din care poți alege. Ford îți pune la dispoziție câteva variante moderne și fiabile de autovehicule hibrid, iar pe nesteautomotive.ro poți afla mai multe detalii despre modelele preferat și de asemenea poți solicita un test-drive.

 

Care sunt avantajele unei mașini hibrid?

  • Silențiozitatea;
  • Protejarea mediului;
  • Ușurința în manevrare;
  • Rapiditatea comenzilor; 
  • Încărcare rapidă (comparativ cu modelele electrice clasice);
  • Consumul redus de energie.

 

Prima mașină hibrid din România, fabricată la Ford 

La finalul anului trecut, Ford a fabricat în uzinele sale din Craiova primul autovehicul hibrid din România. Este vorba despre noul Ford Puma, care a reprezentat o investiție de peste 200 de milioane de euro. Acest model este dotat cu tehnologia avansată electrică EcoBoost Hybrid de 48 de volți și se alătură gamei de SUV-uri și de crossovere Ford din Europa. Încă de la începutul acestui an, reprezentanții Ford anunțau că urmează să lanseze o serie de modele de mașini hibrid care includ o opțiune electrificată, fie că vorbim despre mild-hybrid, full-hybrid, plug-in hybrid sau full-electric.

 

Viitorul vehiculelor comerciale

Alături de Ford Puma, un alt model plug-in hybrid este și Ford Transit Custom. Este special conceput pentru a fi folosit în scop comercial și integrează o mulțime de dotări menite să asigure confortul și siguranța în timpul deplasărilor. Grupul motopropulsor poate fi încărcat la rețea și, în plus, este ideal pentru deplasările mai scurte funcționând numai cu energie electrică. 

Mai mult decât atât, motorul EcoBoost de 1.0 litri, multipremiat, optimizează deplasările mai lungi, sporind eficiența. 

Modelul Transit Custom Plug-In Hybrid ajută la reducerea poluării, fiind un model eco-friendly.

 

Ford Kuga: tehnologie hibrid și design inedit

Ford Kuga este un alt model care face parte din seria automobilelor hibrid lansate recent de compania americană. Această mașină are în dotare tehnnologia electrică Plug-In Hybrid, ceea ce îi conferă modelului silențiozitate și oferă un plus de confort conducătorului. De asemenea, Ford Kuga are o mulțime de alte funcții inteligente și de asistență și caracteristici ideale pentru un stil de viață activ. 

Ford Kuga utilizează două surse de alimentare, fapt care contribuie la reducerea semnificativă de combustibil. Motorul electric avansat permite deplasarea pe distanțe scurte, cu emisii zero și poate fi încărcat la orice sursă de alimentare. Pe de altă parte, motorul pe benzină este perfect pentru traseele mai lungi și ajută la încărcarea bateriei în timpul funcționării. 

 

Indiferent de modelul de mașină hibrid pentru care optezi, pe nesteautomotive.ro poți programa un test-drive. Astfel, vei putea testa performanțele noilor automobile Ford și vei intra în contact cu specialiștii noștri, care îți vor oferi recomandările necesare pentru a alege mașina care ți se potrivește cel mai bine.