Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Ford Kuga Trade-In

Înapoi la Promotii
Ford Kuga Trade-In

FORD KUGA PHEV PRIN PROGRAMUL TRADE-IN


Înlocuiește-ți vechiul Ford cu unul nou prin sistemul Trade-In și vei avea un avantaj suplimentar de 1000 EURO + TVA* pentru Ford KUGA PHEV ST-Line, ST-Line X sau Vignale. De asemenea, beneficiezi si de Ford Protect 2+3 ani sau 100.000km!

Indiferent unde te duci, noul Kuga Plug-In Hybrid se bazează pe două surse de alimentare pentru a te ajuta să ajungi mai eficient la destinație. Motorul electric avansat îți permite să efectuezi călătorii scurte, până la 56 km, fără emisii și poate fi încărcat oriunde există acces la o sursă de energie. Pentru călătorii mai lungi, motorul pe benzină te asigură că poți merge cât de mult ai nevoie, ajutând la încărcarea bateriei hibride în timp ce frânarea regenerativă îți extinde autonomia electrică.

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre programul Trade-In si Kuga PHEV!


Termeni si conditii:

*Pot participa la Campanie Persoane fizice, persoane juridice si PFA cu sediul in Romania. Se accepta pentru Trade-In doar autoturisme FORD rulate cu o vechime de maxim 8 ani (an fabricatie (2015-2022). Clientul inscris pe factura de achizitie a modelului nou Ford Kuga PHEV ST-Line, ST-Line X sau Vignale trebuie sa fie acelasi cu clientul care vinde autoturismul Ford rulat dealerului pentru Trade-In. Clientul trebuie sa detina vehiculul rulat Ford de minim 6 luni anterior vanzarii acestuia catre dealerul FORD pentru programul Trade-In si sa figureze in CIV si certificatul de inmatriculare la rubrica proprietar/ utilizator. In cazul in care clientul noului Ford Kuga Phev este diferit de clientul care vinde autoturismul rulat Ford dealerului pentru Trade-In, se accepta ca exceprie existenta unui grad de rudenie de gradul I intre cei doi client (sot/ sotie, parinte, fiu/ fiica).

Campanie valabilă până la data de 31 Martie 2023. Oferta se aplică vehiculelor comandate în cadrul perioadei menționate la acest paragraf, în termenii și condițiile afisate și poate suferi modificări neanunțate.

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: