Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Edge

2018

Completaţi-vă sistemul sonor cu subwoofer-ul Pioneer+ extrem de puternic, însă care ocupă spaţiu redus pentru o senzaţie de bas şi mai bună. Şi este aşa de compact, încât îl puteţi instala chiar sub scaunul pasagerilor - fără a compromite performanţa.

Pioneer* Subwoofer TS-WX130DA pentru Ford Edge 2018

2 302 684
€ 235,64
<p>Subwoofer activ compact și puternic, poate fi montat sub scaun datorită designului său ultra-plat. Este dotat cu amplificator &icirc;ncorporat de 160 W max. și control digital al basului pentru moduri cu bas pronunțat sau dinamic. Woofer din aluminiu, de 20 cm, putere nominală de intrare de 50 W. Simplu de montat. Dimensiuni: 280 x 70 x 200 mm, greutate 3,5 kg. A nu se monta sub scaun atunci c&acirc;nd acesta are reglare electrică. Subwooferul poate fi montat &icirc;n orice vehicul cu ajutorul mufei cinch sau al cablului pentru difuzor. &Icirc;n unele cazuri, poate fi necesar un cablu de difuzor universal suplimentar (aprox. 0,5 m)</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Sport ST-Line Titanium Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.