img

REVIZIA NESTE - 949 RON (TVA INCLUS)

Beneficiezi de revizie completa pentru autoturismul tau Ford la un pret atractiv!


Pachetul include:
schimb ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, testare amortizoare, verificare sistem de frânare, verificare tren de rulare și verificare de siguranță.

Nota 4.6 în urma a 63 de recenzii

Promoție valabilă doar pentru autoturismele marca FORD de minim 6 ani vechime. Promoția nu se cumulează cu alte promoții existente.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact