ford video check neste automotive

Ford Video Check

Serviciul Ford Video Check iti ofera o imagine completa despre mentenanta vehiculului tau, din confortul casei tale.

Un tehnician va efectua o verificare completa a vehiculului, surprinzand in clipul video orice zone care ar putea necesita reparații sau piese de schimb. Un link catre videoclip va fi distribuit catre tine, prin e-mail sau SMS.

Echipa noastra va furniza apoi un rezumat complet al lucrarilor recomandate, impreuna cu o oferta, in vederea aprobarii tale. Acest lucru iti ofera transparenta, precum si un control complet asupra modului in care doresti sa procedam.

  • Ford Video Check – este gratuit
  • Poti vizualiza videoclipul pe orice dispozitiv smartphone,sau computer
  • Lucrarile nu sunt efectuate fara aprobarea ta
  • Plătesti numai pentru piesele care sunt necesare

Termeni si Conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica noastra este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact