Cariere

Posturi vacante

Front Desk Officer
- Asigura activitatea de telefonie central a organizatiei; - Asigura pastrarea registrului unic de intrari / iesiri al organizatiei; - Pastreaza confidentialitatea tuturor informatiilor referitoare la organizatie; - Raspunde de preluarea corespondentei sosita pe adresa firmei (plicuri, faxuri, oferte etc); - Primeste persoanele din afara si le indruma spre departamentele competente sau sala de intalniri; - Asigura si raspunde de expedierea in bune conditii a tuturor faxurilor si scrisorilor; - Preia toate apelurile telefonice si le directioneaza in functie de cererea interlocutorului, afland identitatea acestuia pe care trebuie sa o comunice; - Raspunde de buna circulatie a corespondentei (corespondenta este inmanata numai destinatarului, iar, in cazul in care nu este precizat un destinatar, se inmaneaza sefului direct; - Intocmeste planul fondului necesar protocolului, realizarea comenzilor pentru produsele de curatenie si papetarie. Indrumarea clientilor ce sosesc in showroom - Duce la indeplinire orice sarcina trasata de superiorul direct. - Asigura pastrarea registrului unic de intrari / iesiri al organizatiei; Pastreaza confidentialitatea tuturor informatiilor referitoare la organizatie; - Programarea clientilor la revizie sau itp, servirea clientilor cu cafea si apa cand este nevoie - Listarea si incasarea facturilor fiscale emise de departamentele: service, vanzari si piese. - Verifica gradul de satisfactie/ insatisfactie al clientilor de service - Realizarea AWB-urilor pentru corespondenta care trebuie trimisa. - Arhivarea exemplarului doi al facturilor fiscale Ce iti oferim noi: - Oferim construirea si dezvoltarea unei cariere pe termen lung intr-o companie de traditie pe piata serviciilor auto; - Ai oportunitatea de a-ti desfasura activitatea impreuna cu o echipa de profesionisti;
Consilier receptie service
Consilierea clientilor si solutionarea solicitariilor acestora in toate etapele procesului de service cu scopul obtinerii unor rezultate optime a acestuia, precum si a cresterii satisfactiei clientilor, toate acestea determinand crearea unei legaturi pe termen lung cu marca si compania / retentia clientului. Promovarea activa a serviciilor, pieselor de schimb si a accesoriilor disponibile. Inregistrarea exacta a solicitarii clientului si elaborarea contractului de reparatie pentru atelier. Fixarea termenelor de intrare in reparatie si de livrare a autovehiculului catre client. Organizeaza mobilitatea clientului prin oferirea activa a serviciilor disponibile. Verificarea solutionarii tuturor problemelor semnalate de client. Urmarirea desfasurarii contractului de reparatie, dialog cu disponentii din ateliere. Mentine un contact telefonic cu clientul mai ales in cazurile in care au fost comandate piese. Predarea autovehicului catre client; explicarea lucrarilor efectuate si a facturii. Solutionarea orientata catre client a reclamatiilor si informarea superiorilor si a tututor persoanelor vizate de respectiva reclamatie. Realizarea indicatorilor conveniti.
Mecanic auto/Ucenic mecanic
Efectueaza interventii de mecanica (ex: schimb anvelope, schimb ulei, schimb placute de frana, discuri de frana, geometrie, diagnoza etc) pe diferite marci de automobile, plus alte activitati specifice unui centru de service auto. Executa lucrarile de mecanica conform comenzilor de lucru. Respecta indicatiile tehnice si organizatorice primite de la seful de service.
Ucenic mecanic
Sa ajute la repararea autovehiculelor. Sa instinteze pe mecanicul si seful de atelier atunci cand apar reparatii suplimentere la autovehicule. Sa pastreze locul de munca curat , ordonat si bine organizat. Sa poarte echipamentul de munca adecvat. Sa stranga toate informatiile necesare inainte de a solicita piese de schimb. Sa mentina echipamentele de service in buna functionare.
Tinichigiu auto
Executa operatiile de service ( tinichigerie) conform comenzilor primite. Semnaleaza problemele depistate care nu fac obiectul comenzii primite. Raspunde de calitatea operatiilor executate. Completeaza lista cu necesarul de piese care rezulta in urma constatarii efectuate. Decide variantele optime de reparatii, in conformitate cu normelor producatorului si standardele de calitate impuse. Participa la pregatirile profesionale organizate de firma si se preocupa in permanenta de insusirea cunostintelor de specialitate. Respecta termenele de executie asumate.
Electrician
Se ocupa de partea de diagnoza si reparare a autovehiculelor din punct de vedere electric, in conformitate cu tehnologiile producatorului. Raspunde de dispozitivele pe care le are in primire. Isi insuseste si respecta prin prelucrarea normelor de protectia muncii regulile de tehnica a securitatii muncii. Executa lucrarile de electrica conform incepilor de lucru. Respecta indicatiile tehnice si organizatorice primite de la seful de service.
Test Drive Autoturisme Programare service Contact