img

Autoturismul tău FORD necesită o intervenție în Service?

Ai grijă de mașina ta cu un bonus special de la noi! Acum, la Neste Automotive, te bucuri de o reducere la toate serviciile de reparații auto pentru piese de origine și manoperă. Indiferent de problema pe care o întâmpini, echipele noastre calificate sunt pregătite să îți ofere cele mai bune soluții!

Promoția se adresează doar autoturismelor.

Beneficiezi de discount de
20%
Pentru autoturimele Ford cu vechimea de
6+ ani
Nota 4.6 în urma a 63 de recenzii

Promoție valabilă doar pentru autoturismele marca FORD de minim 6 ani vechime. Promoția nu se cumulează cu alte promoții existente.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact