img

NOUL EXPLORER 100% ELECTRIC - DE LA 38.990€*

SUV-ul electric suprem a sosit. Pregătit pentru aventuri. Design iconic. Încărcare rapidă. Confort de top și tehnologie avansată de asistență pentru șofer. Complet echipat din fabrică.
Noul Explorer. Redefinește conceptul de aventură.

Încărcare rapidă 10%-80% în
25 min
Spațiu de încărcare de
470 l

Evadează din zona ta de confort

Modelul Explorer complet electric este acum disponibil. Poți alege între două variante distincte: Explorer Select, care oferă un echilibru excelent între performanță și confort, sau Explorer Premium, care aduce un nivel superior de lux și tehnologie avansată. Ambele serii sunt concepute pentru a satisface nevoile diferite ale șoferilor moderni, oferind o experiență de condus remarcabilă și caracteristici de ultimă generație.

ford eu cx740s 6 2023 1000x1000 comfort zone L
ford explorer electric 6

Design emblematic

Iluminarea ambientală conferă noului Explorer 100% electric un aspect la fel de atrăgător pe cât este de plăcut de condus. Atmosfera interioară este îmbunătățită de aceste lumini subtile, creând o experiență deosebită la fiecare călătorie. De fapt, condusul acestui SUV este atât de plăcut încât vei fi tentat să explorezi drumuri lăturalnice și să-ți prelungești călătoria doar pentru a petrece mai mult timp în acest vehicul remarcabil.

Conectat oriunde, oricând

Cu ajutorul planificatorului de călătorie pentru vehicule electrice integrat și a navigației conectate la cloud, vei avea întotdeauna încredere deplină în fiecare călătorie. Aceste funcții avansate îți oferă informații actualizate și rute optimizate, asigurându-te că ajungi la destinație fără griji. Astfel, te poți bucura de o experiență de condus relaxată și sigură, știind că ai la dispoziție cele mai bune instrumente tehnologice pentru planificarea călătoriilor tale.

ford explorer electric 7
ford explorer electric 2

Fii gata să explorezi

Cu abilitatea de a reîncărca bateria de la 10% la 80% în aproximativ 25 de minute folosind un încărcător rapid DC, Modelul Explorer 100% electric este perfect pentru călătoriile mai lungi. În timpul în care bateria se încarcă, poți să te relaxezi și să savurezi o cafea. Astfel, până când te vei odihni și vei fi gata de drum, și vehiculul tău va fi pregătit pentru a continua călătoria.

Nota 4.6 în urma a 63 de recenzii
Beneficiază de promoție completând formularul de mai jos și te vom contacta imediat!

*Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact