Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Ford Focus

Avantaj Client până la

6.500 €

Alege Motorizarea
Indiferent dacă alegi motorul pe benzină EcoBoost sau una dintre opțiunile hibride EcoBoost, cutie de viteză manuală cu 6 trepte sau automată PowerShift cu 7 trepte – te vei bucura de o economie de combustibil remarcabilă și de emisii reduse de CO2.
Pachet Asistenta Sofer
Pentru o experienta la volan placuta si fara efort. Functiile de asistenta pentru soferi includ Pilotul Automat Adaptiv Inteligent, Sistem de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere si multe altele.
Navigatie Conectata
Noul Ford Focus beneficiază de asemenea de serviciile conenctate Ford Secure și Navigație Conectată. Primești mereu cele mai noi informații din trafic direct pe ecranul SYNC 4 prin Navigație Conectată și ești liniștit(ă) că vehiculul tău este în permanență în siguranță prin Ford Secure.

Noul Ford Focus

Intră într-o lume electrificată a eficienței și controlului, cu noua transmisie automată EcoBoost Hybrid PowerShift; concepută special pentru a face fiecare deplasare mai ușoară.

Rămâi conectat(ă) la lumea din jur cu noul Ford SYNC 4. Inclusiv ecran tactil de rezoluție mare de 13.2”, navigare conectată la cloud, plus control vocal avansat cu recunoașterea limbajului natural.

Un model interesant, pentru ca este facelift-ul pentru anul 2023. Este un nou Focus și îl simți ca pe unul nou, cu toate că tehnic nu are diferențe atât de mari, dar ele exista și le voi menționa în acest clip.

Vlad Micsunescu, Atelierul de Detailing

Ford Focus

Avantaj Client până la

6.500 €