img

FORD KUGA - DE LA 31.051€*

(T.V.A. Inclus | În limita stocului disponibil)

Tehnologie inteligentă, creată pentru condus. Tempomat adaptiv. Moduri de condus selectabile. Planificare avansată a traseelor cu Navigația Conectată, trafic în timp real și multe altele. Oprește-te, orice ai face și hai să conducem.

Sistem audio B&O cu
10 difuzoare
Spațiu de încărcare de
645 l

Te ajută să rămâi pe banda ta

Sistemul de asistenta pentru mentinerea benzii de rulare utilizeaza o camera orientata catre inainte pentru a detecta daca neintentionat te indepartezi de banda ta de rulare. Asistenta la mentinerea benzii ofera o usoara asistenta la directie pentru a te readuce pe banda ta de rulare. Daca rotile ating linia de marcaj sau marginea drumului, alerta la mentinerea benzii transmite o vibratie catre volan si afiseaza un avertisment vizual. Aceasta tehnologie se dezactiveaza automat la viteze sub 64 km/h sau poate fi oprita manual.

ford kuga eu 2023Ford_KugaGraphite_9 16x9 2160x1215 ford kuga driving on curvy road
Ford Kuga EU FC_D_T_M_CX482_20MY_CHS_SHOT_3_C LHD 16x9 2160x1215 Feature

Vede semnele de circulație

Fie ca semnele de circulatie sunt pe marginea drumului sau deasupra, permanente sau temporare, sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie le poate identifica. Pe bord sunt afisate icoane pentru limitarile de viteza si altele, alertandu-te privind restrictiile de circulatie.

Îmlânzește orice teren

Oriunde conduci, Kuga este conceput pentru a mari controlul la maximum. Alege dintre cele cinci moduri de condus, care ajusteaza cu precizie performanta vehiculului in functie de conditii. Selecteaza unul dintre modurile: Normal, Sport, Umed/Alunecos, Pista sau, pentru eficienta maxima, modul Eco. Modurile de condus modifica acceleratia, directia si suspensia, ajustand in acelasi timp tractiunea si stabilitatea, pentru a oferi un control optim in orice conditii.

ford kuga eu 16x9 2160x1215
Nota 4.6 în urma a 63 de recenzii
Beneficiază de promoție completând formularul de mai jos și te vom contacta imediat!

*Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact