img

FORD PUMA - DE LA 19.185€*

(T.V.A. Inclus | În limita stocului disponibil)

Tehnologie intuitivă concepută pentru viața în oraș. Eficiență mild hibrid. Design SUV compact inteligent. Navigație conectată și planificare avansată a rutei. Ford Puma te menține conectat.

Sistem audio B&O cu
10 difuzoare
Spațiu de încărcare de
456 l

Conectat

Un punct central unic al interiorului Puma este noua consola de bord digitala. Acest ecran LCD color, inteligent, de 12.3", utilizeaza o tehnologie care permite ecranului sa se curbeze odata cu plansa de bord a vehiculului, rezultatul fiind un interior perfect cursiv.

puma interior
puma galerie 4

Utilizare inteligentă a spațiului

Design inteligent. Funcționalitate practică. Puma oferă până la 456 de litri de spațiu de depozitare, inclusiv cei 80 de litri disponibili în spațiul Megabox.

Co-Pilot 360

De la străzi suprapopulate ale orașului până la autostrăzi aglomerate cu mai multe benzi. O serie de caracteristici de condus Ford Puma te ajută să păstrezi controlul.

ford puma eu_BX726_SHOT_EXTRA1_HERO_DYNAMIC_FRONT_3_4_v3 16x9 2160x1215 Gallery_D_T_M
Nota 4.6 în urma a 63 de recenzii
Beneficiază de promoție completând formularul de mai jos și te vom contacta imediat!

*Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact