img

NOUL FORD RANGER - DE LA 51.634€*
+ T.V.A.

(în limita stocului disponibil)

Nu e de mirare că Ford Ranger încă este cel mai bine vândut pick-up din Europa.
Cu o capacitate excepțională de încărcare de o tonă, capabil să tracteze până la 3.500 kg, plus o gamă formidabilă de motorizări și o capacitate off-road robustă.

Motor de 2.0L BiTurbo de
210 CP
Cuplu maxim de
500 Nm

Design

Exteriorul redefinit al modelului Ranger impresionează prin robustețea sa modernă, bine concepută. Dispune de o grilă frontală dreptunghiulară și îndrăzneață, lumini de zi de tip „C-Clamp”, laterale rezistente și o caroserie mai lată decât la modelele anterioare; aceste detalii nu numai că-i sporesc stabilitatea, dar îl fac să pară și mai puternic.

ford ranger eu P703_EU_WT_X_Headlamp 16x9 2160x1215
ford raptor eu Extras_12_P703_Tailgate_Workbench 9x8 1200x1066 sog

Utilitate

Ești în căutarea unor funcții care să-ți facă munca și mai ușoară? Ce ai zice de un banc de lucru încorporat în hayon, un invertor de bord care furnizează 240V și 400W pentru uneltele electrice, soluții de depozitare inteligente, trepte de acces la platforma de încărcare, iluminare zonală la distanță sau pur și simplu un spațiu de încărcare mai mare?

Performanță și experiență la volan

Noul Ranger este mai mult decât performant... atât pe carosabil cât și pe drumurile neasfaltate. Vehicului beneficiază de o gamă de opțiuni impresionante în ceea ce privește motorizarea, Sistemul inteligent de gestionare a terenului, plus o serie de caracteristici de asistență a șoferului, cum ar fi tempomatul adaptiv, cu sistem de asistență la păstrarea benzilor de rulare și un sistem îmbunătățit de asistență activă la parcare.

ford ranger eu P703_EU_TREMOR_Bilstein_Suspension 16x9 2160x1215
Nota 4.6 în urma a 63 de recenzii
Beneficiază de promoție completând formularul de mai jos și te vom contacta imediat!

*Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact