img

NOUL FORD KUGA - DE LA 22.900€ + TVA*

Fă cunoștință cu noul SUV Ford Kuga®. Echiparea Titanium 1.5 EcoBoost (186CP FWD, transmisie automată), în EDIȚIE LIMITATĂ!


Garanție complexă de 5 ani în limita a 100.000 km**

Dobandă fixă pe toată perioada contractuală de 7.99%***

Display de
13.2 inchi
Cadran de bord digital de
13 inchi
Nota 4.6 în urma a 63 de recenzii
Beneficiază de promoție completând formularul de mai jos și te vom contacta imediat!

*Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul FORD KUGA 2.5 Duratec Full Hybrid 180 CP FWD, transmisie automata CVT (nivelul de dotare Titanium cu dotarile optionale mentionate mai sus).

*FOARTE IMPORTANT Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Ford Kuga MCA Titanium 1.5 EcoBoost, 186 CP FWD, transmisie automata, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 6.7-6.8 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 152-154. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

** Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

*** Exemplu reprezentativ de calcul pentru KUGA MCA Titanium 1.5 EcoBoost, 186 CP FWD transmisie automata – 26.000 Euro TVA inclus, la un curs valutar de 5 lei/EUR (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing IFN SA

Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condiții de costuri diferite, prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare de viață pot fi regăsite pe https://www.ucfin.ro/asigurari

Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu Asigurare: În cazul creditului “Kuga MCA Titanium 1.5 EcoBoost” (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 104.000 Lei, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (de 7.488,00 Lei, adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare totală împrumutată de 111.488,00 Lei), pe 60 luni, rata dobânzii anuale fixă este de 7,99%, comision de analiză dosar 900 Lei (perceput doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 2.379,49 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu primă finanțată), valoarea totală plătibilă 142.769,50 Lei, DAE 10.68% (calculat la valoarea totală împrumutată de 111.488,00 Lei).

*Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutător este de 7.488,00 lei calculată ca procent de 0,12% din valoarea creditului de 104.000 Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 1.677,94 Lei, calculat prin aplicarea ratei anuale a dobânzii de 7.99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 7.488,00 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de de 111.488,00 Lei.

Prezenta nu valorează, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putând fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și independent de elementele respectivei oferte, contractul se consideră încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanta.

Oferta este valabila pana la 30.09.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

Test Drive Autoturisme Programare service Contact