img

NOUL FORD PUMA - DE LA 21.900€*

(T.V.A. Inclus)

Noul Ford Puma® EcoBoost® Hybrid, un SUV, construit pentru condus și succes. Cu design atletic, stil interior orientat spre șofer și Megabox pentru spațiu de încărcare suplimentar.

Ecran tactil SYNC®4 de
30 cm
Spațiu de încărcare de
456 l

Mai mult spațiu

Noul Ford Puma oferă un spațiu de încărcare de 456 de litri (1126 de litri cu scaunele din spate rabatate). Acesta include un spațiu suplimentar de depozitare Megabox de 80 de litri, pentru lucrurile tale foarte înalte.

ford eu 10_PUMA_MCA_ST Line_MEGABOX_GOLF 1x1 1000x1000
ford eu 13_PUMA_MCA_ST_Line_Int_Sync_Screen 1x1 1000x1000

Conectat

Conectivitatea dispozitivului wireless. Conectivitate cloud, astfel încât să nu pierzi niciodată actualizările de software over-the-air. Recunoaștere vocală și Alexa încorporat. Și toate în jurul tău în noua cabină a consolei centrale.

Pilot automat adaptiv

Croaziera este cuvântul cheie. Include funcția de recunoaștere a indicatoarelor de viteză, care se adaptează automat 5 la indicatoarele de limitare a vitezei. Și opțiunea Stop-and-Go și centrarea benzii care menține vehiculul între liniile de demarcare a benzii.

ford eu 23_PUMA_MCA_ST_Line_Freestyle_Car_To_Car_V3 1x1 1000x1000
Nota 4.6 în urma a 63 de recenzii
Beneficiază de promoție completând formularul de mai jos și te vom contacta imediat!

*Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact