img

NOUL TOURNEO COURIER - DE LA 17.751€*
+T.V.A.

(în limita stocului disponibil)

Reimaginat. Cu design SUV, conectivitate de ultimă generație și flexibilitate mare a spațiului de încărcare. Cu o gamă de motorizări cu transmisii manuale și automate pe benzină. Noul Tourneo Courier: începe să îți planifici weekend-ul.

Spațiu de încărcare de până la
2.160 litri
SYNC 4 cu ecran de
8 inch

Motorizări

Disponibil într-o gamă de motorizări cu configurații manuale cu 6 trepte de viteză sau automate cu 7 trepte de viteză. Propulsat de remarcabilul motor pe benzină Ford EcoBoost de 1 litru și 125 CP. Tourneo Courier egal performanță plus eficiență.

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature in green
ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature front seats

Scaun șofer reglabil

Condu cu un plus de confort în cabină. Setările reglabile includ o înclinare a spătarului scaunului, în față și în spate, reglaj pe înălțime și un suport lombar pentru susținerea suplimentară a spatelui.

Confortul pasagerului

Design inteligent. Funcționalități bine gândite. Un vehicul cu 5 locuri, cu tot confortul unui vehicul de pasageri premium. Iar cu scaunele din spate care se rabatează, ai o serie de configurații ușoare ale scaunelor și spațiului pentru bagaje.

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature seats
ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature loadspace

Spațiu de încărcare generos

Noul Tourneo Courier oferă un spațiu amplu de încărcare de până la 2.160 de litri. Cu compartimente ingenioase de depozitare încorporate în panourile laterale, există loc și pentru păstrarea obiectelor mai mici ascunse în siguranță.

Nota 4.6 în urma a 63 de recenzii
Beneficiază de promoție completând formularul de mai jos și te vom contacta imediat!

*Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact