Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Proiectat pentru jungla urbana.
Construit pentru a evada din ea.

Incredere deplina.
Incorporata.

Preia controlul instantaneu cu gama completa de sisteme de asistenta pentru sofer. Un sistem inteligent de tractiune integrala asigura manevrabilitate excelenta in conditii schimbatoare. Sistemul de asistenta la demararea in panta previne pierderea stabilitatii la pornirea in plan inclinat. Luminile de zi LED imbina vizibilitatea superioara cu un stil distinctiv. Iar sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie te ajuta sa fii mereu la curent cu limitarile de viteza locale.

Configureaza
Ecosport
ecosport content 1

Bucura-te de performanta si eficienta.

EcoSport vine echipat, la alegere, cu varianta de motorizare premiata 1.0L Ford EcoBoost, sau cu varianta de 1.5L Ford EcoBlue diesel. Poti alege intre puterile de 95 CP, 125 CP, asa ca poti fi sigur ca vei gasi cea mai potrivita varianta pentru tine.

Configureaza

In Ford EcoSport, utilitatea intalneste inteligenta.

Fiecare optiune EcoSport a fost proiectata sa imbunatateasca experienta ta de condus. Modemul FordPass Connect ofera o suita de caracteristici de conectivitate, precum Wi-Fi **** si update-uri Live Traffic *****. SYNC 3 iti permite sa controlezi un telefon compatibil, muzica si navigatia folosind comenzi vocale simple 1 sau un touchscreen color de 8", in timp ce sistemul de sunet B&O de 675W cu 10 boxe ofera o experienta sonora puternica si bogata.

Configureaza
Ecosport
ecosport content 2

Sisteme avansate de siguranta

EcoSport este complet echipat cu tehnologii si sisteme proiectate sa te protejeze pe tine, pasagerii si vehiculul tau. Caracteristicile cheie includ asistenta pre-coliziune, controlul electronic al stabilitatii, controlul tractiunii si un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri - plus o suita completa de airbag-uri frontale, laterale, pentru genunchi si tip perdea.

Configureaza

O podea de incarcare utila si reglabila

Podeaua de incarcare din portbagaj dispune de trei setari de inaltime, asa ca poti crea un compartiment ascuns de diverse dimensiuni, sub podeaua portbagajului. Cand o setezi in cea mai inalta pozitie si cu scaunele din spate rabatate, obtii o podea de incarcare complet plata.

Configureaza
Ecosport
Test Drive Autoturisme Programare service Contact