img

FOCUS ACTIVE


Aventuros atât la interior cât și la exterior. Robust și versatil. Elegant și sofisticat. Noul Focus Active a fost creat pentru oraș și construit pentru aer liber, cu detalii inspirate din SUV, care includ șine pentru acoperiș cu finisaje negre si mulaje pentru arcul roții și jante din aliaj de 17”, cu aspect distinctiv.

O poziție a condusului înălțată cu 30 mm îți oferă o prezență mai impunătoare pe șosea. Iar noua suspensie pentru drumuri accidentate înseamnă că noul Focus Active este la fel de confortabil în mediul rural ca și deplasarea pe autostrăzi sau o plimbare pe străzile orașului.

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

ford focus mca c519 eu ACT_03_C519_Focus_Ext_Rear_3_4_Static 16x9 2160x1215_gt

SUSPENSII PENTRU DRUMURI ACCIDENDATE

Focus Active este pregătit pentru aventură, cu suspensii speciale, reglate și concepute pentru suprafețe și condiții de vreme dificile.

ford focus eu 3_FOC_50772_L_53636_16x9 2160x1215

KIT PENTRU CAROSERIE EXTERIOARĂ

Kitul complet pentru caroserie al noului Focus Active oferă o senzație robustă, în aer liber. Inclusiv bare de protecție frontale și posterioare cu finisaj negru, șine pentru acoperiș, placări laterale și mulaje pentru arcul roții.

ford focus mca c519 eu ACT_07_C519_Focus_Int_Front_View_Cockpit_Final 16x9 2160x1215_gt

INTERIOR ACTIVE

Elementele de design interior Focus Active includ cusături albastre contrastante pe finisajele scaunelor și pe bord, precum și un detaliu al plafonului în culoarea Crem deschis.

ford focusc519 eu 205334561_RNG_01_C519_Focus_2Car_ACT_STL_V1_MY23_02 16x9 2160x1215 sfso

GRILĂ DISTINCTIVĂ

Noua grilă frontală Focus Active are un nou design perforat cu inserții negre, care subliniază caracterul robust, exterior.

ford focus mca c519 eu ACT_05_C519_Focus_Ext_Raised_Rear_7_8_Static 16x9 2160x1215_gt

SINE DE PLAFON DE CULOARE NEAGRĂ

Pentru un plus de stil și flexibilitate. Șinele de acoperiș cu finisaj negru ale Focus Active reprezintă baza pentru o gamă de accesorii pentru transportul pe acoperiș, de la cutii de acoperiș până la suporturi pentru schiuri și biciclete.

Noul Focus

ROȚI EXCLUSIVE ACTIVE

Roțile exclusive pentru modelul Active de 17” din aliaj ușor oferă performanțe optime, îmbunătățind în același timp caracterul robust la exterior al mașinii.

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Broșura Ford FOCUS

Descarcă prezentarea modelului Ford Focus în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact