img

FOCUS ST-LINE


Combină sofisticarea emblematică a modelului Ford Focus cu detalii suplimentare de sportivitate atât la interior, cât și la exterior. Noul model Ford Focus ST-Line este o combinație de stil ultra-contemporan, tehnologie intuitivă și performanță antrenantă.

De la detaliile unice ale caroseriei (inclusiv bare de protecție față și spate), până la jantele din aliaj de 17”– exclusive acestei versiuni, fiecare detaliu al modelului Focus ST-Line este conceput pentru a fi remarcat. În timp ce suspensia sport de ajustată cu precizie, liniile aerodinamice și spoilerul mare din spate* ajută la îmbunătățirea performanței, precum și la aspectului mașinii.

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

205334561_STL_01_C519_Focus_Ext_Front_3_4_Dynamic__V_MY23

SUSPENSIE SPORT

Cu suspensie special reglată pentru tracțiune îmbunătățită în timp ce conduci prin curbe, modelul Focus ST-Line oferă o experiență la volan îmbunătățită, inspirată din sportivitate.

ford focus eu 3_FOC_50765_L_53631 16x9 2160x1215

KIT COMPLET PENTRU CAROSESIE

Kitul complet pentru caroserie al modelului Focus ST-Line conferă un design mai sportiv și mai inspirat de performanță. Setul complet de caroserie include bare de protecție față și spate de culoarea caroseriei, placări laterale.

ford focus mca c519 eu STL_08_C519_Focus_Int_Front_Seats_RGB_01a 16x9 2160x1215_fc

INTERIOR SPORT

Designul interior al modelului Focus ST-Line include cusături roșii contrastante pe tapițeria scaunelor, pe volan și pe elementele consolei centrale, plafom închis la culoare, plus schimbător de viteză cu finisaj metalic și protecții pentru praguri și pedale din aliaj.

ford focus mca c519 eu RNG_01_C519_Focus_2Car_ACT_STL_1 16x9 2160x1215_fc 1

ROȚI EXCLUSIVE ST-LINE

Roțile exclusiviste de 17”din aliaj ușor oferă performanțe optime, îmbunătățind în același timp caracterul elegant, sport, al noului Ford Focus.

205334561_STL_01B_C519_Focus_Ext_Full_Front_Static_V1_MY23_2160x1215_2

GRILĂ DISTINCTIVĂ

Focus ST-Line are un design nou al grilei frontale, cu inserție lucioasă neagră, cu elemente mate și strălucitoare, care subliniază caracterul sportiv al mașinii.

ford focus mca c519 eu STL_03_C519_Focus_Ext_Rear_3_4_Static 16x9 2160x1215_gt

SPATE STIL SPORT

Un spoiler spate integrat** și lămpi spate cu LED completează designul modern și sportiv al noului Focus ST-Line.

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Broșura Ford FOCUS

Descarcă prezentarea modelului Ford Focus în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*] Bară de protecție spate disponibilă opțional, la un cost suplimentar, ca parte a pachetului opțional de îmbunătățire ST-Line.

[ **] Un spoiler spate mai mare este disponibil opțional la un cost suplimentar, ca parte a pachetului opțional de îmbunătățire pentru ST-Line.

[ ***] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact