Test Drive Autoturisme Programare service Contact

SUPERB CONCEPUT

NOUL FORD KUGA

Tot ce este mai bun din ambele lumi

Indiferent de destinatie, noua Kuga Plug-in Hybrid utilizeaza doua surse de alimentare, pentru a te ajuta sa ajungi la destinatie mai eficient ca oricand. Un motor electric avansat iti permite sa efectuezi deplasari mai scurte, de pana la 56 km, cu emisii zero si poate fi reincarcat in orice loc in care ai acces la o sursa de alimentare. Pentru deplasarile mai lungi, motorul pe benzina iti garanteaza ca poti merge cat de mult ai nevoie si ajuta la reincarcarea bateriei hibride in timpul functionarii, in timp ce energia captata din franarea regenerativa extinde autonomia electrica si mai mult.

Configureaza

Asistentul tau personal din timpul condusului

Ford Co-Pilot 360 combina o gama de tehnologii care lucreaza impreuna pentru a crea o experienta de condus mai confortabila si mai placuta. Tempomatul adaptiv iti regleaza automat viteza in functie de viteza vehiculului din fata. Sistemul poate chiar sa recunoasca indicatoarele de viteza si sa iti regleze viteza in mod corespunzator. Iar tehnologia de centrare pe banda de circulatie poate oferi asistenta la directie, respectand marcajele drumului, pentru a te ajuta sa te pozitionezi pe mijlocul benzii.

Configureaza

Descopera o lume a conectivitatii

Un modem FordPass Connect integrat duce experienta noului Ford Kuga la un nivel superior, cu o serie de caracteristici utile, inclusiv Wi-Fi 1 integrat, sistem de navigatie la bord imbunatatit si actualizari in timp real privind traficul2. Localizeaza-ti vehiculul, blocheaza si deblocheaza usile sau, daca ai un vehicul cu transmisie automata, chiar porneste motorul de la distanta. Iar in eventualitatea unui accident, FordPass Connect poate trimite automat un eCall (apel de urgenta) catre serviciile de urgenta si le poate comunica unde se afla vehiculul tau.

Configureaza

Broșura Ford Kuga

Descarcă prezentarea modelului Kuga în format PDF.