img

FORD PUMA ST

Va prezentam noua generatie Ford Performance. Ford Puma ST este primul nostru SUV clasa performance din Europa, creat cu ADN-ul caracteristic gamei Ford Performance.

Un motor Ford EcoBoost turbo de 1.5 litri impresioneaza cu 200 CP si cu un cuplu de 320 Nm.

Puma ST poate ajunge de la 0-100 km/h in doar 6.7 secunde. Combinand utilitatea de zi cu zi a unui SUV urban cu senzatia inegalabila de a conduce un vehicul Ford Performance.

Cu patru moduri de condus selectabile, suspensie reglata sport, design aerodinamic cu forme agresive, jante impresionante din aliaj de 19” si elemente de identitate caracteristice gamei ST – acesta este un Ford Puma construit pentru senzatii tari la volan.

img

PERFORMANTA ELECTRIFICATA HYBRID

Puma ST Powershift. Primul nostru Ford ST electrificat combina o motorizare de 1.0 litri EcoBoost Mild Hybrid si o transmisie automata Powershift cu 7 viteze. Aceasta oferta 160 CP si cuplu de 248Nmcapabil sa ofere acceleratie de 0-100 km/h in doar 7.4 secunde. Rezultatul? Un SUV de performanta care este capabil pe masura ce este confortabil.

img

PERFECTIONEAZA-TI EXPERIENTA DE CONDUS

Puma ST este disponibil cu patru moduri de deplasare selectabile: Normal, Eco, Sport si Pista. Fiecare setare adapteaza performanta masinii prin modificarea diagramei de functionare a motorului, a reactiei pedalei de acceleratie si directiei, precum si a setarilor de control al tractiunii si stabilitatii. Astfel, iti poti adapta condusul la orice setare, in timp ce informatiile cheie sunt afisate pe panoul de bord digital de 12.3”.

img

PERFORMANTA ULUITOARE

Conceput pentru bucuria pura de a conduce. Puma ST reprezinta echilibrul optim intre performanta senzationala si eficienta remarcabila. Motorul turbo puternic Ford EcoBoost de 1,5 litri ofera 200 CP, cu un cuplu de 320 Nm si poate ajunge de la 0-100 km/h in doar 6,7 secunde.

img

UTILIZARE INTELIGENTA A SPATIULUI

Spatiul de incarcare al modelului Puma ST include un compartiment de incarcare MegaBox cu pozitie mai joasa, nou si inovator. Pe langa faptul ca ofera un spatiu suplimentar de depozitare de 80 litri si poate gazdui articole de pana la 115 cm inaltime, daca este necesar, MegaBox dispune si de o captuseala impermeabila si un dop de scurgere, facilitand curatarea cu apa si asigurand spatiul ideal pentru depozitarea cizmelor ude sau a echipamentului sportiv murdarit de noroi.

ford fiesta eu 3_FIE_M_L_40485_NO_VIGNETTE 16x9 2160x1215 favourite music

CONECTIVITATE

Ecran tactil sau comenzi vocale. Pentru muzică, telefon sau controlul navigației, SYNC 3

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_14_0058_golf 16x9 2160x1215

UTILIZARE INTELIGENTĂ A SPAȚIULUI

Design inteligent. Funcționalitate practică. Puma oferă până la 456 de litri de spațiu de depozitare, inclusiv cei 80 de litri disponibili în spațiul Megabox.

Ford Puma eu BX726_19MY_CHSXX_Shot_08 v2 Liquify 16x9 2160x1215 FC

SCAUNE CU FUNCȚIE DE MASAJ LOMBAR

Scaunele soferului Ford Puma si ale pasagerului din fata sunt imbunatatite de o functie de masaj lombar, pentru confort si suport suplimentar. Activate la apasarea unui buton, setarile de masaj reglabile, cu 3 moduri de functionare, revitalizeaza muschii obositi – ideal pentru calatorii mai lungi. *****

Ford Puma eu FordPuma_CarHandle_105_RT_v1 16x9 2160x1215 FC

SISTEMUL KEY-FREE INSEAMNA MAI PUTINE GRIJI

Sistemul Ford KeyFree iti permite sa incui si sa descui vehiculul fara sa scoti cheia din buzunar sau din geanta. De asemenea, poti deschide usa daca cheia se afla in interiorul masinii sau poti utiliza aplicatia FordPass pentru a o bloca si debloca de la distanta de oriunde.

PORNESTE VEHICULUL PRIN SIMPLA APASARE A UNUI BUTON

Puma detecteaza automat prezenta propriului sau breloc unic, chiar daca acesta se afla in buzunar sau in geanta. Trebuie doar sa apesi butonul de pornire Ford Power, iar motorul prinde viata..

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_01_34front_dynamic_21_layers 16x9 2160x1215_D T M ESC1

AI CONTROL DEPLIN

Controlul electronic al stabilității monitorizează constant progresul vehiculului tău. Folosind senzori avansați de la sistemul de antiblocare a frânelor și Sistemul de control al tracțiunii, acesta poate detecta când un vehicul pierde aderență și poate aplica automat un impuls de frânare pe fiecare roata in parte, pentru a ajuta la stabilizarea mașinii.

VEZI DETALII

img
Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Broșura Ford PUMA

Descarcă prezentarea modelului Ford Puma în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact