Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD RANGER

Cabina Dubla

Cand ai un volum mare de munca, ai nevoie de un pick-up rezistent, capabil si gata de lucru.

Scaunele spatioase de pe randul al doilea al Ranger Double Cab te vor ajuta pe tine si pe pasagerii tai sa ajungeti la destinatie cu tot confortul unui vehicul de pasageri premium.

Ford Ranger a fost desemnat cea mai bine vanduta autoutilitara din Europa pentru un motiv. Cu o capacitate exceptionala de transport de 1 tona, capabila sa tracteze pana la 3.500 kg, plus o gama formidabila de motoare si o capacitate off-road robusta: Ranger Double Cab iti usureaza munca si iti asigura distractia in timpul liber.

Ford Ranger eu ford ranger eu 3_RAN_M_L_46397 16x9 2160x1215

EXPLOREAZA DETALIILE

ford ranger eu 3_RAN_M_G_46771 16x9 2160x1215

MOTOR 2.0L ECOBLUE DIESEL

Dispunând de o gamă de motoare Diesel de 2 litri, Ford EcoBlue, de ultimă generație, noul Ranger este mai puternic, mai eficient și cu emisii mai mici ca oricând. Disponibil într-o gamă de trei grupuri motopropulsoare, oferind o putere de până la 213 PS și un cuplu de 500 Nm, îl vei găsi în mod garantat pe cel potrivit ție.

ford ranger eu ford_ranger_anim_LHD_Auto Start Stop 16x9 2160x1215

AUTO START STOP

Atunci când te oprești la semafor sau când așteptați într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul. De îndată ce ești gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pedala de ambreiaj și selectează prima treaptă de viteză sau eliberează pedala de frână, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul pornește din nou motorul. Disponibil la vehiculele cu transmisie automată, sistemul de oprire-pornire automată este deosebit de eficient pe străzile orașului, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10%.

Ford Ranger eu ford ranger eu 3_RAN_M_L_46222 16x9 2160x1215

ASISTENTA LA PARCARE IMBUNATATITA

Asistența activă la parcare te poate îndruma în spațiile de parcare. Apasă un singur buton, iar senzorii acestui sistem inovator vor identifica un spațiu potrivit atunci când treci pe lângă el. Apoi sistemul va prelua controlul direcției, iar tu trebuie doar să acționezi pedala de accelerație, cutia de viteze și frâna (urmărind instrucțiunile de pe ecran și semnalele sonore).

Ford Ranger_Raptor EU 2018v1_Ford_Restaurant_V4_Ranger_Raptor 16x9_2160x1215 Feature_NP_Splitter D_M_T

APLICATIA FORDPASS

FordPass Connect devine și mai puternică atunci când este conecatată cu telefonul smart prin aplicația FordPass. După conectare, vei debloca o serie de funcții noi, inovatoare. De exemplu, poți utiliza telefonul pentru a localiza vehiculul și pentru a-l bloca sau debloca de la distanță. Poți monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul și presiunea din anvelope și poți obține alerte de sănătate a vehiculului direct pe telefon. De asemenea, poți programa funcția de navigație prin satelit, trimițând o destinație direct de pe telefon către vehiculul.

ford ranger eu ford_ranger_anim_LHD_Pre Collision Assist 16x9 2160x1215

ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de asistență pre-coliziune cu detectarea pietonilor utilizează un RADAR și o cameră pentru a scana drumul din față. În cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul vă va avertiza. Dacă nu reacționezi la timp, sistemul poate aplica în mod automat forța totală de frânare pentru a ajuta la reducerea gravității unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

Ford Ranger eu ford ranger eu 3_RAN_45091_L_46352 16x9 2160x1215 Intellegent_Speed_Assist

VEZI CE POATE FACE RANGER CABINA DUBLA

ford ranger_chassiscab eu 3_RAN_M_L_52357 16x9 2160x1215 Gallery_D_T_M 2

O PLATFORMA PENTRU BUSINESS

Noul Ford Ranger Autosasiu este cel mai nou membru al celei mai bine vandute game de pickup-uri din Europa. Castigatorul premiului Pickup-ul International al Anului 2020 este o platforma ideala pentru conversii, pentru industriile specializate care se bazeaza pe vehicule robuste, de incredere si versatile. Bazata pe Ranger XL, constructia durabila cu caroseria pe cadru ofera o fundatie solida pentru conversii de pana la 3.270 kg masa bruta, cu o capacitate de remorcare heavy-duty de 3.500 kg. Iar cu tractiune integrala selectabila standard, Ford Ranger Autosasiu ofera abilitati off-road best-in-class.

Broșura Ford RANGER

Descarcă prezentarea modelului Ford Ranger în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor. Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[ **]Sarcina utilă brută maximă variază în funcție de greutatea vehiculului și de configurație, distribuirea încarcaturii, accesorii și de numarul de pasageri. Vezi eticheta de pe tocul portierei pentru capacitatea de încarcare specifică vehiculului tău.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact