FORD RANGER CABINĂ DUBLĂ

Cu scaunele sale spațioase de pe rândul al doilea, Ford Ranger Cabină Dublă te ajută pe tine și pe pasagerii tăi să ajungeți în locurile dorite beneficiind de tot confortul unui vehicul excepțional destinat transportului de pasageri.

Acesta este motivul pentru care Ford Ranger continuă să fie cel mai bine vândut pick-up din Europa!

Oferă o gamă formidabilă de opțiuni de motoare, capacitate excepțională de încărcare de o tonă, capacitate de remorcare de până la 3.500 kg și agilitate robustă pe teren accidentat. Noul Ranger Cabină Dublă îți face viața profesională mai confortabilă și timpul liber semnificativ mai distractiv.

VEZI CE ÎL FACE DIFERIT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

ford raptor eu 2398_15_P703_Limited_Int_Rear_Seats_0010_Centre_console_V5 16x9 2160x1215 sog

CONFORT PENTRU PASAGERII DIN SPATE

Interiorul modelului Ford Ranger Cabină Dublă oferă tot confortul unui vehicul de pasageri premium. Și, cu un al doilea rând spațios de scaune, există suficient loc pentru excursii cu familia, odată ce ai terminat programul de lucrul!

ford raptor eu 2398_6_P703_Limited_Int_Facia_0015 2_V6 16x9 2160x1215 sog

CONECTIVITATE

De la control vocal îmbunătățit, navigație și conectivitate pentru smartphone până la încărcarea la bord a dispozitivelor sau capacitatea de a furniza energie pentru uneltele tale electrice, Ranger oferă o gamă impresionantă de tehnologii de conectivitate și asistență de ultimă generație.

ford P703Ranger eu SH06_DEU_Wildtrak_RAP_CyberOrange_Front34 16x9 2160x1215 gtgo

MOTORIZARE

Noul motor turbo EcoBlue Diesel de 2,0 litri de la Ranger oferă 170 CP și un cuplu de 405 Nm sau 205 CP și 500 Nm cu turbocompresor bi-turbo. Există chiar și versiunea cu motor diesel EcoBlue V6 de 3,0 l, care asigură un cuplu impresionant de 600 Nn și 240 CP. Împreună cu sistemul său avansat cu tracțiune integrală, modelul cu cabină dublă își face treaba foarte bine.

ford raptor eu Extras_12_P703_Tailgate_Workbench 16x9 2160x1215 sog

PLATFORMĂ DE ÎNCĂRCARE ȘI HAYON

Ranger Cabină Extinsă oferă un volum impresionant de încărcare de 1483 de litri. Dispozitivele de ancorare robuste, conforme DIN te ajută să transporți în siguranță încărcătura. Iar hayonul își extinde acum funcțiile și devine banc de lucru, dispunând de compartimente de prindere cu cleme încorporate, suporturi pentru pahare și chiar un deschizător de sticle!

p703_FOE_DEU_hotspot_zone_lighting_CLEAN

ILUMINARE ZONALĂ ȘI CAMERĂ 360

Accesează iluminarea zonală exterioară prin SYNC 4 sau de la distanță prin intermediul aplicației FordPass* pentru a ilumina diferite zone din jurul vehiculului tău Ranger. O cameră de 360 de grade afișează și o imagine panoramică a vehiculului tău Ranger, lucru care poate fi util atunci când încerci să eviți obstacole dificile.**

GAMA COMPLETĂ

CU O GAMĂ LARGĂ DE MODELE DE SERIE, PRECUM ȘI DIFERITE TIPURI DE CAROSERIE, MOTOARE ȘI MODURI DE CONDUS - EXISTĂ UN NOU FORD RANGER POTRIVIT ORICĂREI NEVOI.

foe_2200_deu_dbc_h1_l1_xl_4x4_die_2000cc_man_na_opt0_3cqzh_globalfrozenwhite_10

XL

Construcție dură, gata de muncă. Ranger XL oferă toate instrumentele esențiale pentru a-și face treaba.

foe_2200_deu_dbc_h1_l1_xlt_4x4_die_2000cc_man_na_opt0_3cbzh_globalfrozenwhite_10

XLT

Ranger XLT dispune de toate uneltele necesare pentru a-ți face bine treaba cu mai mult confort și comoditate.

ford ranger eu P703_EU_LHD_TREMOR 16x9 2160x1215

TREMOR

Pentru cei care au nevoie de echilibrul optim între o camionetă care muncește din greu, aspectul îndrăzneț și o capacitate încrezătoare pentru off-road, Tremor se va potrivi cu siguranță.

foe_2200_deu_dbc_h1_l1_limited_4wd_die_2000cc_auto_na_opt0_12tzh_globalfrozenwhite_10

LIMITED

Încă o serie de soluții de interior realizate cu măiestrie și niveluri suplimentare de conectivitate. Ranger Limited oferă echilibrul perfect între rezistența în a realiza diferite lucrări și nivelurile premium de confort pentru pasageri.

foe_2200_deu_dbc_h1_l1_wildtrak_4wd_die_2000cc_auto_na_opt0_5v8zh_globalfrozenwhite_10

WILDTRAK

Oferind rafinament superior și confort, cu detalii unice de design sportiv: aspectul lui Ranger Wildtrak este la fel de impresionant ca performanța sa.

ford ranger eu P703_EU_LHD_WILDTRAK_X_DBL_PantherC_4WD_FullTime_CyberOrange_PN4JF_Showroom_21 16x9 2160x1215

WILDTRAK X

Preia pachetul de bază Wildtrak și adaugă și mai multă capabilitate off-road.

P703_EU_LHD_PLATINUM_DBL_LION_4WD_FullTime_CarbonizedGray_PN4JA_SAF_Showroom_21_2

PLATINUM

Pentru niveluri excepționale de lux și rafinament. Ranger Platinum este întruchiparea supremă a confortului premium și a designului elegant într-un pick-up.

Descriere imagine 1

PREMIUL INTERNAȚIONAL PICK-UP AWARD 2024Campionul la categoria grea se întoarce... Noul Ranger a câștigat International Pick-up Award 2024 – a treia oară când Ranger revendică acest titlu prestigios în industrie. Alege un câștigător pentru afacerea ta.
Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Broșura Ford RANGER

Descarcă prezentarea modelului Ford Ranger în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Aplicațiile FordPass și FordPass Pro, compatibile cu anumite platforme de smartphone, sunt disponibile pentru descărcare. Este posibil să se aplice costuri suplimentare pentru mesagerie și traficul de date.

[ **]Funcțiile de asistență pentru șofer sunt elemente suplimentare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea de controlare a vehiculului.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact