Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD RANGER

Cabina Simpla

Ford Ranger a fost desemnat cea mai bine vanduta autoutilitara din Europa pentru un motiv.

Avand partea din spate descoperita si o constructie puternica, fiecare centimetru este folosit pentru munca. Lipsa scaunelor din spate face ca Ranger Regular Cab sa dispuna de un pat de incarcare extins pentru o sarcina utila impresionanta de 1252 kg.

Cu o capacitate exceptionala de transport de 1 tona, capabila sa tracteze pana la 3.500 kg, plus o gama formidabila de motoare si o capacitate off-road robusta: Ranger Regular Cab iti va face munca mai usoara.

ford ranger eu 3_RAN_M_G_46771 16x9 2160x1215

MOTOR 2.0L DIESEL FORD ECOBLUE

Dispunand de noua generatie de motorizare 2.0-litri Ford EcoBlue, noul Ranger este mai puternic, mai eficient si are emisii mai mici ca oricand. Dispunand de doua grupuri motopropulsoare si oferind o putere de pana la 170 CP si 420 Nm de cuplu, il vei gasi in mod garantat pe cel potrivit tie.

Ford Ranger eu ford ranger eu 5_RAN_46402_L_46764 16x9 2160x1215

SISTEME DE PRINDERE FERME

Punctele de ancorare compatibile DIN te ajută să transporți încărcătura în siguranță. Acestea pot fi interne sau externe, iar numărul de puncte de ancorare variază în funcție de stilul cabinei.

ford new_ranger eu 5_RAN_M_G_24849 16x9 2880x1621 easy fuel

SISTEM FORD EASY FUEL

Această tehnologie utilă face să fie practic imposibilă alimentarea greșită a mașinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult decât atât, pentru că Ford Easy-Fuel este un sistem fără bușon, nu vei mai avea de-a face niciodată cu un bușon murdar.

Ford Ranger eu ford ranger eu 4_RAN_36873_L_46227 16x9 2160x1215

SENZORI DE PARCARE

Senzorii de distanță pentru parcare, din față și din spate, te ajută să stabilești distanța dintre vehiculul și obstacolele din jur. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât te apropii mai mult de obstacol.

ford ranger eu 3_RAN_M_L_46404 16x9 2160x1215

CAPACITATE DE INCARCARE IMPRESIONANTA

Bena de transport a Ford Ranger ofera un volum impresionant de incarcare de 1.8 metri cubi. Punctele de fixare dure, in conformitate cu DIN, te ajuta sa transporti incarcatura in siguranta.

ford ranger_chassiscab eu 3_RAN_M_L_52357 16x9 2160x1215 Gallery_D_T_M 2

O PLATFORMA PENTRU BUSINESS

Noul Ford Ranger Autosasiu este cel mai nou membru al celei mai bine vandute game de pickup-uri din Europa. Castigatorul premiului Pickup-ul International al Anului 2020 este o platforma ideala pentru conversii, pentru industriile specializate care se bazeaza pe vehicule robuste, de incredere si versatile. Bazata pe Ranger XL, constructia durabila cu caroseria pe cadru ofera o fundatie solida pentru conversii de pana la 3.270 kg masa bruta, cu o capacitate de remorcare heavy-duty de 3.500 kg. Iar cu tractiune integrala selectabila standard, Ford Ranger Autosasiu ofera abilitati off-road best-in-class.

Broșura Ford RANGER

Descarcă prezentarea modelului Ford Ranger în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor. Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[ **]Sarcina utilă brută maximă variază în funcție de greutatea vehiculului și de configurație, distribuirea încarcaturii, accesorii și de numarul de pasageri. Vezi eticheta de pe tocul portierei pentru capacitatea de încarcare specifică vehiculului tău.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact