PENTRU ECHIPAJ SI MARFA

FORD TRANSIT AUTOSASIU CABINA DUBLA

Autovehicul visiniu
Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD TRANSIT AUTOSASIU CU CABINA DUBLAFord Transit Autosasiul cu cabina dubla este proiectat sa transporte fara efort atat marfa, cat si echipa.

Disponibil in ampatamente lungi sau foarte lungi si construit cu un sasiu robust cu cadru de scara, autosasiul cu cabina asigura o baza plata si rezistenta pe care poti construi vehiculul perfect. Iar cu masa bruta a vehiculului de pana la 4.700 kg, poti adapta autoutilitara la nevoile specifice ale afacerii tale si inca iti va mai ramane spatiu pentru pana la sase pasageri.

Usile cu deschidere larga ofera acces facil in interiorul proiectat inteligent. Scaunele din spate pot fi ridicate pentru a dezvalui spatii de depozitare pentru instrumente, laptopuri sau alte echipamente pe care doriti sa le tii ascunse. Iar scaunul din mijloc din randul din fata poate fi pliat si folosit ca o suprafata de lucru plata utila.

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

ford transit_chassis_double_cab gbr v363mca_rhd_dbc_l2_h1_base_srw_bluemetallic_21 16x9 2160x1215 g3 b&p

EXTRA PUTERE CU 5 TONE

Noua varianta de 5 tone GVM (masa bruta a vehiculului) ofera cea mai mare capacitate de incarcare utila disponibila vreodata pe un Transit Autosasiu, ceea ce iti permite sa transporti eficient o sarcina utila de pana la 2.960 kg. Aceasta rezistenta suplimentara face ca modelul de 5 tone sa fie un candidat ideal pentru conversii grele. Si cu toate variantele de ampatament actuale disponibile pentru acest Transit (L2, L3, L4, L5), beneficiezi de versatilitate suprema pentru orice ai avea nevoie. Mai dur ca niciodata. Acest nou Transit ultra-puternic este gata de treaba.

Ford Transit EU 3_RAN_M_G_46771_16x9 2160x1215

FORD ECOBLUE

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil cu o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice.
Noul Transit Autosasiu este totodata disponibil cu un motor HDT (Heavy Duty Truck) pentru clientii care au nevoie de mai multa putere. Acest motor poate genera si mai mult cuplu, fiind ideal pentru conversiile heavy duty.

Ford Transit eu 3_V363_40184_G_46376 16x9 2160x1215

TRACTIUNE INTEGRALA (AWD) INTELLIGENT

Sistemul inteligent de tractiune integrala (AWD) poate determina nivelul de aderenta, stabilitatea la viraje si ce capacitate de reactie sunt necesare in conditii de vreme umeda, uscata sau inghetata si pe teren variat. Tehnologia poate transfera tractiunea pe puntea din fata sau din spate, in functie de cerinte. Acest sistem de „cuplu la cerere” asigura o manevrabilitate exceptionala si eficienta imbunatatita. Disponibil la transmisii manuale.

Ford Transit eu 4_V363C_47257_L_48235 16x9 2160x1215

AUTOSASIU CU CABINA DUBLA

Transit Autosasiul cu cabina dubla este o solutie excelenta pentru transportarea echipei si a incarcaturii in acelasi timp. Usile cu deschidere larga ofera acces facil in interiorul spatios si bine gandit. Aceasta in timp ce bancheta dubla din fata si cea standard cu patru locuri din spate ofera spatiu confortabil pentru pana la sapte ocupanti, incluzand si numeroase posibilitati de depozitare sub scaune.

Ford Transit eu 3_V363C_46171_L_47242 16x9 2160x1215

SISTEM DE ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII

Sistemul de mentinere a benzii de mers utilizeaza o camera orientata in fata, pentru a detecta daca ai iesit in mod accidental de pe banda ta de mers. Sistemul de asistenta la mentinerea benzii asigura asistenta prin cuplul de directie, pentru a te ajuta sa revii pe banda corecta. Daca roata vehiculului atinge linia de demarcatie sau marginea drumului, Sistemul de avertizare la parasirea benzii te avertizeaza printr-o vibratie a volanului si prin afisarea unui avertisment vizual. Aceasta tehnologie se dezactiveaza automat la viteze mai mici de 64 km/h sau poate fi dezactivata si manual.

Ford Transit eu 5_V363_46185_L_47216 16x9 2160x1215

MODURI DE DEPLASARE SELECTABILE

Cu Modurile de condus selectabile, poti sa personalizezi modul in care se comporta vehiculul tau Transit pentru a se potrivi perfect unei anumite sarcini sau unui anumit tip de teren. Alegi intre modul „Normal”, „Alunecos”, „Noroi”, „Remorcare”, iar pentru eficienta maxima a consumului, noul EcoMode.

Ford Transit EU 5_V363_28657_G_30768_16x9 2160x1215

OGLINZI PLIABILE ELECTRIC

Pentru a evita deteriorarea accidentala, oglinzile laterale pliabile electric se pliaza catre interior dupa ce ai parcat. Atunci cand sunt rabatate, oglinzile protejeaza, de asemenea, elegantele indicatoare integrate.

Broșura Ford TRANSIT AUTOSASIU

Descarcă prezentarea modelului Ford Transit Autosasiu în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact