FORD TRANSIT CONNECT VAN

Transit Connect combina rezistenta marcii Ford Transit cu tehnologia de ultima generatie, pentru a te ajuta sa lucrezi mai inteligent.

Disponibila in variante cu ampatament scurt sau lung, Connect ofera pana la 3,6 metri cubi de spatiu de incarcare si poate transporta pana la 961 kg de incarcatura*. Iar peretele despartitor ingenios, iti permite sa transporti obiecte lungi si incomode.

Aceasta autoutilitara exceptionala de dimensiuni medii este echipata cu tehnologii sofisticate, inclusiv Asistenta activa la parcare, Recunoasterea indicatoarelor rutiere si SYNC 3. Aceste sisteme lucreaza impreuna pentru a te ajuta sa ramai conectat si in control.

VEZI CE POATE FACE TRANSIT CONNECT VAN

VEZI CE IL FACE DIFERIT

DOTARI PRINCIPALE

ford ecosport eu EcoBlue_02 16x9 2160x1215

MOTOR DIESEL 1.5L ECOBLUE

Motoarele noastre diesel, in versiunile de 75 CP, 100 CP si 120 CP, impresioneaza cu puterea lor rafinata si superba eficienta, oferind un consum de combustibil de 5l/100km   ** si emisii de CO2   de 115 g/km. In deplasarile pe drumuri de oras sau de tara sau in calatoriile lungi pe autostrada, cuplul lor este inestimabil in zone inclinate sau cand depasesti.

Ford Transit Connect eu_3_V408_44266_L_51692_2160x1215

RECUNOASTEREA INDICATOARELOR RUTIERE

Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de Recunoastere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictograma cu viteza respectiva sau un semn de interzicere a depasirii apare pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand detecteaza ca patrunzi intr-o zona cu o limita noua.

Ford Transit Connect eu_5_V408_44466_L_51810_2160x1215

ASISTENTA ACTIVA LA PARCARE

Asistenta activa la parcare te poate directiona in spatiile de parcare paralele sau perpendiculare. Apasa, pur si simplu, un buton, iar senzorii acestui sistem inovator vor identifica un spatiu potrivit atunci cand treci pe langa el. Apoi sistemul va prelua controlul directiei iar tu vei actiona doar pedala de acceleratie, cutia de viteze si frana (urmarind instructiunile de pe ecran si semnalele sonore). De asemenea, acelasi sistem va manevra masina pentru a iesi din spatiul in care ai facut parcarea laterala.

Ford FordPassPro_Productivity_S03A_01e_Closeddoors 16x9 2160x1215 fc

APLICATIA BUSINESS PENTRU VEHICULE CONECTATE

Indiferent daca detii o singura autoutilitara sau gestionezi o flota de pana la cinci, aplicatia FordPass Pro deblocheaza partea inteligenta a acestora. Conceputa special pentru vehiculele de afaceri, cu functii precum Guard Mode si Alerte de Stare a vehiculului, FordPass Pro te ajuta sa pastrezi furgonetele pe drum, incarcatura in siguranta si afacerea in miscare in aceasta lume conectata.

Ford Transit Connect eu_3_V408_42176_G_51662_2160x1215

ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele si pietonii pe drumul din fata. Poate detecta chiar si pietonii pe cale sa iasa in fata vehiculului. Sistemul te avertizeaza cand detecteaza o potentiala coliziune si, daca nu reactionezi, franeaza automat. Aceasta tehnologie e conceputa pentru reducerea gravitatii accidentelor sau pentru evitarea completa a acestora, functionand la viteze de pana la 80 km/h.

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Sarcina maxima si capacitatea de incarcare sunt limitate de greutatea si distributia acesteia.

[ **]Date de testare oficiale. Consumul real de combustibil poate diferi in functie de incarcatura, de numarul de pasageri, de stilul de condus si conditiile de drum.

[ ***]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[ ****]Sarcina utilă brută maximă variază în funcție de greutatea vehiculului și de configurație, distribuirea încarcaturii, accesorii și de numarul de pasageri. Vezi eticheta de pe tocul portierei pentru capacitatea de încarcare specifică vehiculului tău.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact