Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Next-Gen Ranger


Inginerii si designerii Ford au facut echipa pentru a crea un pick-up pe care te poti baza atat la lucru, cat si pentru familie si aventura, luand in considerare recomandarile clientilor din toata lumea.

•Exterior agresiv si modern, interior inteligent si primitor

•Motorizari diesel performante, care includ si turbodiesel V6

•Sasiul si suspensiile upgradate asigura manevrabilitate si comfort

•Zona cargo construita sa ajute clientii sa faca mai multe, cu functionalitati noi si acces mai facil

Proiectul Next-Gen Ranger a fost condus de Centrul de Dezvoltare Ford din Australia. Echipa sa internationala de designeri si ingineri au lucrat cu echipe din toata lumea pentru a incorpora ultima tehnologie Ford, noi capabilitati, siguranta sporita, dar si pentru a testa noul Ranger la cele mai inalte standarde Ford.


Look nou, capabilitati noi

Parerile clientilor au fost cheia pentru a dezvolta noul look Ford Ranger. Ford a petrecut foarte mult timp la noul design, avand peste 5000 de interviuri cu echipele pentru a ajunge la un aspect placut de toti clientii.

“Clientii ne-au spus ca noul Ranger trebuie sa arate agresiv si puternic, si trebuie sa inspire incredere.”, a declarat Max Tran, Chief Designer.


Motorizari noi

S-a dorit posibilitatea de a alege motorizari cu putere si cuplu mai mare, pentru a putea transporta incarcari grele si off-road extrem, asa ca echipa Ford a dezvoltat o serie de motorizari special pentru model.

“Stim ca toti clientii imping Ranger-ul la extrem, asa ca la fel l-am testat si noi. Facem tot posibilul sa ne asiguram de performanta.” A spus Pritika Maharaj, Program Manager.


Manevrabilitate sporita

Pentru a asigura confortul si manevrabilitatea dorita pe toate zonele (familie, lucru si off-road), inginerii s-au concentrat pe lucrurile de baza. Pe langa multe alte modificari, au fost mutate rotile fata cu 50mm inainte, pentru un unghi de atac sporit in experienta off-road. Noua generatie Ford Ranger va surprinde placut clientii, indiferent de scopul principal pentru care a fost achizitionat.


Interior perfectionat pentru clienti

Clientii au dorit un interior modern, flexibil, care ofera functionalitati atat pentru lucru, cat si pentru familie. Asa ca noul Ranger ofera noi functionalitati inteligente si conectivitate sporita, care asigura atat confort cat si spatiu de stocare.

Cu un singur buton, soferii pot comuta pe ecranul dedicate off-road, unde pot monitoriza unghiul de virare, inclinatie si alte informatii.


Accesorii personalizate

Clientii din Europa vor avea posibilitatea sa personalizeze noul Ranger inca de la lansare cu cele peste 150 de accesorii gandite pentru lucru, urban si aventura. Aceste accesorii le includ si pe cele in colaborare cu ARB 4x4 Accessories, companie recunoscuta global in zona off-road.