#StaiAcasa.În timpul acesta, mașina ta este reparată.

Înapoi la Promotii service
#StaiAcasa.În timpul acesta, mașina ta este reparată.

Ford România lansează campania de service #StaiAcasa, **** prin intermediul căreia îi ajută pe șoferi să circule în siguranță

  • Service-urile Ford rămân deschise pentru a ajuta clienții care au cu adevărat nevoie să circule, să poată face acest lucru prin intermediul campaniei #StaiAcasa.
  • Lansată ca urmare a crizei de Coronavirus, campania #StaiAcasa asigură contra cost preluarea, repararea, igienizarea și livrarea mașinilor. De asemenea, proprietarii beneficiază de rezumate video ale serviciilor realizate.
  • Proiectul #StaiAcasa este valabil in toata Europa 
  • În cadrul campaniei, Ford România, prin intermediul dealerilor participanți, oferă și serviciul „Door-to-door”, ce include preluarea și returnarea vehiculului la locuința sau sediul clientului.

Ford România dorește să se asigure că șoferii se pot baza în continuare pe vehiculele lor prin lansarea serviciului „Door-to-door”, din cadrul campaniei #StaiAcasa. Acest serviciu presupune preluarea mașinii de acasă / sediul clientului și returnarea ei de către consilierii service Ford. Mai mult, campania #StaiAcasa cuprinde și efectuarea unui rezumat video despre operațiunile necesare, prin intermediul aplicației Video Check, precum și igienizarea mașinilor. Astfel, Ford se asigură că autoturismele și autoutilitarele sunt predate în maximă siguranță după intervențiile în service.

În timpul preluării/reparării/livrării vehiculului, se vor folosi mănuși de unică folosință, mască de protecție precum și folii de plastic pentru volan si scaune. Elementele mașinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenți speciali aprobați de Ministerul Sănătății.
Rezumatul video realizat prin Ford Video Check permite clienților să vadă și să aprobe clar lucrarea recomandată și costul acesteia. Verificarea video poate fi accesată prin orice dispozitiv compatibil, cum ar fi un smartphone, tabletă sau computer.

Cum funcționează?

  1. Accesezi formularul nostru de programare service online
  2. Selectezi operațiunile de service prestabilite și/sau soliciți serviciul de consiliere reprezentanță Ford.
  3. Soliciți reprezentantului Ford campania #StaiAcasa și finalizezi programarea. Nu uita să furnizezi numărul de telefon pentru a fi contactat ulterior.

Înainte de a accesa campania #StaiAcasa te rugăm sa verifici disponibilitatea acestui serviciu la dealerul tău Ford.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos:
Test Drive Autoturisme Programare service Contact