C519

Focus

2018

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Uebler* Suport spate pentru transport bicicletă X31-S, pentru 3 biciclete, rabatabil 60 grade pentru Ford Focus 2018

1 948 383
€ 755,89

Suport de dimensiuni și greutate reduse care permite transportul a 3 biciclete. Datorită sistemului de pliere brevetat, luminile din spate, suporturile bicicletei și cadrul de susținere pot fi pliate complet în doar câteva secunde, suportul poate fi blocat pe bara de remorcare, iar bicicletele pot fi, de asemenea, blocate pe suport. Înclinare inteligentă a pedalei de picior pentru un acces ușor la portbagaj chiar și cu bicicletele încărcate, permițând accesul ușor la compartimentul de încărcare.

Vă rugăm să aveţi în vedere: Greutatea brută montată pe cârligul de remorcare (greutatea produsului accesoriu împreună cu cea a sarcinii sale) nu trebuie să depășească limita sarcinii verticale statice

Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon ST Active ST-Line Titanium+ Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact