C519

Focus

2018

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Uebler* Suport spate pentru transport bicicletă F34, pentru 3 biciclete pentru Ford Focus 2018

2 474 458
€ 610,52

Suport pentru biciclete foarte mic și ușor, montat pe cârligul de remorcare, pentru 3 biciclete. Datorită sistemului de pliere brevetat, luminile din spate, suporturile bicicletei și cadrul de susţinere pot fi pliate complet, suportul este blocabil pe cârligul de remorcare, iar bicicletele sunt, de asemenea, blocabile pe suport. Catarame reglabile cu curele lungi pentru roți pentru fixarea ușoară a roților.

 Vă rugăm să aveţi în vedere: Greutatea brută montată pe cârligul de remorcare (greutatea produsului accesoriu împreună cu cea a sarcinii sale) nu trebuie să depășească limita de greutate permisă de cârligul de remorcare

Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon ST Active ST-Line Titanium+ Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact