Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Galaxy

2015

Suportul pentru schiuri și snowboard-uri montat pe bara de remorcare este pliabil, ușor de manevrat și proiectat pentru transportarea sigură a echipamentelor dvs. pentru sporturile de iarnă - este suficient pentru a vă permite să vă îndreptați către pârtia preferată.

Mottez* Suport schiuri și snowboard montat pe cârligul de remorcare pentru Ford Galaxy 2015

2 483 279
€ 335,60
Pentru 6 perechi de schiuri sau 4 perechi de schiuri și 1 snowboard sau 2 perechi de schiuri și 2 snowboard-uri. Un sistem rapid cu clic montează suportul pe bila de remorcare fără a utiliza unelte. Schiurile și snowboard-urile pot fi blocate pe suport și suportul este blocabil pe bila de remorcare.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.