Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Kuga

2012

Nu mai aveți griji când călătoriți cu prietenul cel mai bun, cuștile pentru câini din aluminiu profesionale combină siguranța de înaltă calitate cu funcționalitatea simplă.

4pets®* Cușcă pentru câine Pro 1, de dimensiune redusă pentru Ford Kuga 2012

2 423 305
€ 447,83
<p>Soluție de transport robustă și sigură fabricată din aluminiu de &icirc;naltă calitate. Utilizabila pentru rase de dimensiuni mici precum Cocker Spaniel, Dachshund, Terrier sau Beagle cu o greutate maximă de 17 kg. Barele din aluminiu special dezvoltate oferă stabilizare maximă și de asemenea sunt anodizate pentru rezistență eficace la coroziune. Toți conectorii din plastic sunt ranforsați cu fibră de sticlă și prin urmare sunt extrem de rezistenți. Datorită ingineriei de precizie de &icirc;naltă calitate, cuștile nu fac zgomot &icirc;n timpul călătoriei. Un mecanism de blocare prin rotire este montat drept standard și se fixează imediat și sigur. Bara de blocare lungă oferă stabilitate suplimentară și rezistență la torsiune. Ușa poate fi operată cu o m&acirc;nă, lăs&acirc;nd o m&acirc;nă liberă pentru a controla c&acirc;inele. Cușca este fixată cu chingi de prindere la punctele de ancorare montate din fabrică din portbagaj. Caracteristici principale: casetă de blocare solidă formată prin injecție din aluminiu, podea din lemn de esență tare cu strat acoperitor și rezistent la zg&acirc;rieturi, tuburi din plastic rezistente la urină, sistem de blocare a ușii testat la impact cu 2 chei, sistem de protecție la impact și panou spate special testat la impact. Pereții laterali ridicați și cu protecție &icirc;mpotriva scurgerilor protejează portbagajul de murdărie și excreții. Fluxul de aer optim garantează bunăstarea animalului de companie &icirc;n timpul transportului. Include un preș detașabil, 2 chingi rezistente cu o forță de tracțiune de 350 kg fiecare și chingi &nbsp;VELCRO&reg; suplimentare pentru fixare &icirc;n partea de jos a cuștii pentru a asigura că nu alunecă &icirc;n interiorul portbagajului. Nu necesită &icirc;ntreținere completă datorită balamalelor realizate dintr-un aliaj auto-lubrifiant din plastic-grafit. Ușor și convenabil &icirc;n utilizarea de zi cu zi. permite o vizualizare liberă a drumului prin oglinda retrovizoare. Testat T&Uuml;V și, de asemenea, testat &icirc;n conformitate cu ECE R17 pentru a vă asigura că animalul dvs de companie ajunge &icirc;n siguranță la destinația dorită. Greutatea cuștii: 13,6 kg, greutatea maximă a c&acirc;inelui: 17 kg. Dimensiuni ( &icirc;nălțime x lățime x ad&acirc;ncime): 54.4 cm x 54.5 cm x 73. 5 cm</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.