Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Mustang

2015

Îmbunătățiți și mai mult aspectul vehiculului dvs. Ford și pregătiți-l pentru curse adăugând Jantele din Aliaj SL2 Marmora Performance pentru vară, ușoare, în stil de raliu. Formate prin curgere, asigură o rezistență deosebită și un aspect individual excepțional.

Ronal/Speedline Corse ®* Jantă de aliaj 20” design Marmora SL2 față, jantă ușoară de tip flow-form, cu 10 spițe, polizată automat pentru Ford Mustang 2015

2 441 792
€ 295,07
<p>9,5 x 20", offset 40 mm, pentru anvelope 275/30 R20. Jantă spate de dimensiune corespunzătoare 9.5 x 20", offset 45 mm, necesară pentru instalare (FINIS 2441795). Include janta de aliaj, prezoanele și capacul central.</p>. Include doar janta din aliaj, fără accesorii. Componente suplimentare sunt necesare pentru instalare.
Accesoriu compatibil cu: Convertible Fastback

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Preţul este pe jantă din aliaj şi exclude anvelopa.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.