Test Drive Autoturisme Programare service Contact

Ranger

2019

Kitul de modernizare GVM la suspensia ARB vă pregătește vehiculul pentru sarcini mai mari, sporește capacitatea utilă, crește garda la sol și vă oferă o tracțiune mai bună pe teren dificil.

ARB* Kit de modernizare GVM suspensie Old Man Emu pentru Ford Ranger 2019

2 519 132
€ 3 333,11
<p>Marca „Old Man Emu” își ia numele de la capacitatea emu de a menține o stabilitate mare atunci când se deplasează pe teren neuniform la viteze mari. Acest atribut este conceput în kitul de modernizare GVM suspensie pentru manevrabilitate mai bună, confort sporit și capacitate de încărcare mai mare. Conținutul kitului: amortizoare față, amortizoare spate, arcuri elicoidale frontale, arcuri lamelare spate, kit de cuplare care se poate lubrifia, kit bolț de legătură fix care se poate lubrifia, kit bucșă cuplaj G, kit de transmisie, bolț U, șaibă și piulițe.</p>
- Furnizor australian de accesorii 4x4 lider în industria auto cu o rețea mondială.
- Proiectat la calitate înaltă folosind o compoziție de materiale durabile, de ultimă generație.
- Testat temeinic pe vehicule pentru a asigura potrivirea, funcționarea, durabilitatea și performanța perfecte în conformitate cu specificațiile globale stricte ale Ford.
- Certificare TÜV inclusă.
- Este prevăzut cu o garanție de 3 ani de la furnizor cu km nelimitați.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak Limited XL XLT
Detalii compatibilitati: <p>2,0 l diesel bi-turbo, cu excepția Raptor</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.