P703

Ranger

2022

Îmbunătățiți aspectul și extindeți referințele offroad ale modelului Ranger cu ajutorul acestui kit Pro-Lift.

Eibach®* Kit Pro-Lift Arcuri de extensie a înălțimii de rulare pentru Ford Ranger 2022

2 725 023
€ 0,00

Sistem de arcuri din oțel de înaltă calitate personalizat, care mărește garda la sol a vehiculului. Proiectat atât pentru carosabil cât și pentru off-road moderat. Îmbunătățește manevrarea pe mai multe suprafețe, oferind o manevrabilitate excelentă. Certificat TÜV. Înălțimea de ridicare față și spate: +30 mm. Sarcina maximă pe osie față/spate: 1530 kg/1710 kgNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Raptor
Detalii compatibilitati: Raptor cu motor Eco Boost 3,0 l e-4WD, Eco Blue 3,0 l e-4WD, Eco Blue 2,0 l e-4WD și Eco Blue 4x4

*Contactaţi dealerul Ford local pentru informaţii despre preţ.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact