CD340_S

S-MAX

2010

Completaţi aspectul sportiv al autovehiculului dvs. Ford cu un finisor cromat al ţevii de eşapament.

Finisor ţeavă de eşapament inox lustruit pentru Ford S-MAX 2010

1 541 000
€ 65,85
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: Numai cu kit de stilizare şi eşapament orientat în jos (dublă pe Duratec de 2,3 l, simplă pe toate celelalte motoare pe benzină şi diesel cu excepţia motoarelor pe benzină EcoBoost de 2,0 l şi motoarelor diesel Duratorq TDCi de 2,2 l), De la 2006

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact